Α1 Ανδρών: Επέστρεψε δυναμικά ο νεοφώτιστος Παναθηναϊκός - Νίκες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε νικηφόρα στην Α1 Ανδρών και επικράτησε 11-7 του ΝΟ Χίου. Πήρε το ντέρμπι με τον Άρη ο ΠΑΟΚ (11-8), ντούμπλαραν τις νίκες τους Πανιώνιος και ΑΕΚ

Α1 Ανδρών: Επέστρεψε δυναμικά ο νεοφώτιστος Παναθηναϊκός - Νίκες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Πανιώνιο

Νικηφόρα επέστρεψε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών καθώς επικράτησε 11-7 του ΝΟ Χίου στο Γουδή. Στην πρεμιέρα η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη δεν αγωνίστηκε, αφού η αναμέτρηση με τον Υδραικό αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοιού.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά και πήραν διαφορά τριών τερμάτων στο ημίχρονο (5-2). Στην συνέχεια η Χίος κατάφερε να ισοφαρίσει στα μέσα της τρίτης περιόδου σε 5-5, όμως ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα και πήρε και πάλι διαφορά 2 τερμάτων πριν την λήξη του οκταλέπτου (8-6). Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις και έτσι οι γηπεδούχοι έφτασε στην νίκη με 11-

Στο «Ποσειδόνιο», έκανε... σεφτέ ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» νίκησε 11-8 τον Άρη πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλά και τους πρώτους του βαθμούς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ ομίλους της Α1 Ανδρών.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο ημίχρονο αλλά από το τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, πήρε ένα προβάδισμα, έφτασε να προηγείται και με 11-6, με κορυφαίους σκόρερ τους Κεχαλάρη και Μικάρπβιτς και ο Άρης μείωσε στο τελικό 11-8.

Τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η ΑΕΚ που λύγισε 9-8 τον Εθνικό Πειραιά σε ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσαν απέναντι στην ομάδα του λιμανιού. Μάλιστα, χρειάστηκαν ένα καλό οκτάλεπτο (το τρίτο) για να κάμψουν την αντίσταση του Εθνικού. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Κάζαζης που βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές.

Δύο στα δύο και για τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου υπέταξαν τον ΓΣ Περιστερίου και επιβλήθηκαν με 9-6 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης, το βράδυ του Σαββάτου (9/10) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.