Συνεχίζει στη Βουλιαγμένη ο Μανώλης Μυλωνάκης

O NO Βουλιαγμένης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Μανώλη Μυλωνάκη για ακόμα έναν χρόνο και θα τον έχει στο ρόστερ του ενόψει και της νέας σεζόν στην Α1 πόλο των ανδρών.

Συνεχίζει στη Βουλιαγμένη ο Μανώλης Μυλωνάκης

Με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1 πόλο των Ανδρών ο Μανώλης Μυλωνάκης. Η ομάδα του Λαιμού ήρθε σε συμφωνία με τον Χανιώτη περιφερειακό για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας και ο αθλητής θα παραμείνει για δεύτερη σερί σεζόν στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της Βουλιαγμένης αναφέρει:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή υδατοσφαίρισης, Μανώλη Μυλωνάκη για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο έμπειρος περιφερειακός θα αγωνίζεται με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μανώλης Μυλωνάκης (γεν. 1985) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους περιφερειακούς στην Ευρώπη, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδος (2008, 2012, 2016).

Έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα Ελλάδος, 11 Κύπελλα Ελλάδος, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και δύο χάλκινα μετάλλια με την Εθνική ομάδα σε Μόντρεαλ το 2005 και Καζάν το 2015. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ν.Ο. Χανίων, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Πειραιώς, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ολυμπιακό και από το 2020 επέστρεψε στην ομάδα του Λαιμού.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ν.Ο.Β, δήλωσε:

«Χαίρομαι πολύ που ανανέωσα για άλλη μια χρονιά στον Ν.Ο.Β. και ελπίζω να έχουμε μια υγιή και αποδοτική σεζόν με τα νέα παιδιά που ήρθαν».