Ολυμπιακός: Ο αρχηγός Μουρίκης και ο «φονιάς» Γενηδουνιάς

Οι Κώστας Μουρίκης, Ντίνος Γενηδουνιάς είπαν το ναι, συνεχίζουν στον Ολυμπιακό και είναι οι βασικοί πυλώνες της ομάδας για την επόμενη τριετία.

Ολυμπιακός: Ο αρχηγός Μουρίκης και ο «φονιάς» Γενηδουνιάς

Φοβερές οι μεταγραφές και οι επιστροφές αλλά αυτό που μετράει και πρέπει να βλέπουμε στον Ολυμπιακό είναι και οι ανανεώσεις. Ειδικά όταν μιλάμε για δυο παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο μεγάλο λιμάνι και θα συνεχίσουν να γράφουν αφού υπέγραψαν για τρία χρόνια.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει πρόγραμμα. Η ομάδα δεν είναι...φωτοβολίδα για έναν χρόνο. Οι περισσότεροι παίκτες που αποκτήθηκαν και ανανέωσαν είναι για τρία χρόνια. Αυτό είναι το πλάνο της διοίκησης Μιχάλη Κουντούρη και του προπονητή Θοδωρή Βλάχου.

Ολυμπιακός: Μουρίκη αλάνι για πάντα στο λιμάνι!

Από αυτό το πλάνο λοιπόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Κώστας Μουρίκης, Ντίνος Γενηδουνιάς. Ο αρχηγός και ο «φονιάς».

Ο Μουρίκης που πριν από τρία χρόνια αν και είχε συμφωνήσει με την Προ Ρέκο, τελικά έμεινε στον Ολυμπιακό και ο Γενηδουνιάς, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας φέτος που είχε προτάσεις από το εξωτερικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να λείπει από τον νέο Ολυμπιακό που θα χτιστεί με στόχο να πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός κράτησε και τον Ντίνο Γενηδουνιά!

Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού. Όχι απλά να κάνει ένα «μπαμ» και τέλος. Μιλάμε για μια ομάδα που από το 2016 και μετά δεν έχει λείψει ποτέ από τελική φάση Champions League, έχει παίξει σε τρεις τελικούς και έχει κατακτήσει ένα Ευρωπαϊκό.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι «πυροτέχνημα» γιατί οι Μιχάλης Κουντούρης, Θοδωρής Βλάχος έχουν πλάνο, όραμα και πάθος για τον Ολυμπιακό. Το ίδιο και οι Μουρίκης, Γενηδουνιάς.