ΓΣ Περιστερίου: Πήρε τον Παπασηφάκη

Στον ΓΣ Περιστερίου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νικόλας Παπασηφάκης. Ο 23χρονος περιφερειακός υπέγραψε και ανακοινώθηκε.

 ΓΣ Περιστερίου: Πήρε τον Παπασηφάκη

Ενίσχυση για την περιφέρεια του ΓΣ Περιστερίου. Η ομάδα του Κώστα Λούδη έδωσε τα χέρια με τον 23χρονο περιφερειακό Νικόλα Παπασηφάκη, ο οποίος αγωνιζόταν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Υδραϊκό ενώ έχει περάσει και από Χανιά, ΑΝΟ Γλυφάδας.

«Με έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς του πρωταθλήματος ενισχύεται η ομάδα υδατοσφαίρισης του Περιστερίου για την ερχόμενη σεζόν, καθώς ο Νικόλας Παπασηφάκης συμφώνησε να φορέσει το κυανοκίτρινο σκουφάκι.

Τη χρονιά που τελείωσε αγωνίσθηκε στον Υδραϊκό, για λογαριασμό του οποίου πέτυχε πάνω από 30 γκολ, ενώ στο παρελθόν ήταν παίκτης του ΝΟ Χανιών και του ΑΝΟ Γλυφάδας», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΓΣ Περιστερίου για τον Νικόλα Παπασηφάκη.

Μιλώντας ως παίκτης του ΓΣΠ, ο Νικόλας Παπασηφάκης (γεν. 1998, ύψος 1,81) ανέφερε για την μετακίνησή του στην ομάδα του Περιστερίου:

«Στο Περιστέρι γίνεται μία πολύ σοβαρή, μακροπρόθεσμη προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα σταθεροποιηθεί ανάμεσα στις κορυφαίες της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Είναι μία προσπάθεια της οποίας θέλω να είμαι μέρος, ενώ ένα επιπλέον κίνητρο για μένα είναι και η συμμετοχή στο Euro Cup τη σεζόν 2021-22. Χαίρομαι, λοιπόν, πολύ που εντάσσομαι στην αθλητική οικογένεια του Περιστερίου».