Επίσημο: Ανανέωσαν με τον ΓΣ Περιστερίου Καραμπέτσος, Φάρμερ

Μετά τον Καρούντζο, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον ΓΣ Περιστερίου οι Φίλιππος Καραμπέτσος, Ματ Φάρμερ.

Επίσημο: Ανανέωσαν με τον ΓΣ Περιστερίου Καραμπέτσος, Φάρμερ

Δύο ακόμη ανανεώσεις για την ομάδα πόλο του Περιστερίου. Μετά τον Καρούντζο, παρέμειναν στην ομάδα οι Φίλιππος Καραμπέτσος, Ματ Φάρμερ.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε φέτος, ώστε να εδραιωθούμε στις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου», δήλωσε ο πολύπειρος τερματοφύλακας, Φίλιππος Καραμπέτσος μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το Περιστέρι και συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με το Σύλλογο και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Παράλληλα, θέλω να μπορέσω να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου και την συμπεριφορά μου στους νεότερους συμπαίκτες μου.

Ελπίζω να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς διακοπές τη νέα σεζόν και να το ευχαριστηθούν όλοι. Θα είναι ομολογουμένως ένα δύσκολο πρωτάθλημα, στο οποίο για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν 16 ομάδες. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να ολοκληρωθεί κανονικά. Όλες οι ομάδες ενισχύονται και το επίπεδο θα ανεβεί πολύ. Όσον αφορά την ομάδα μας, εύχομαι να έχουμε πρώτα υγεία, που είναι και το βασικό, και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία πορεία αντάξια της φετινής και στις τρεις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε».

Έτσι ο Φίλιππος Καραμπέτσος συνεχίζει με την εξαιρετική του πορεία στη μεγάλη κατηγορία ενώ τον ερχόμενο Οκτώβριο θα γίνει 44 ετών.

«Στο Περιστέρι πέρασα μία υπέροχη χρονιά, άρα είναι επακόλουθο πως χαίρομαι που συνεχίζω εδώ», δήλωσε ο Ματ Φάρμερ ο οποίος βρίσκεται στο Μαυροβούνιο, με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ για προετοιμασία και πρόσθεσε:

«Ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα, παρά το γεγονός πως μου προτάθηκε να παίξω και σε άλλους σημαντικούς συλλόγους. Στο Περιστέρι βρίσκεται σε εξέλιξη μία εξαιρετική, μακρόπνοη προσπάθεια στο χώρο του πόλο και είμαι ευτυχής που συμμετέχω σε αυτήν. Πολύ περισσότερο που την ερχόμενη σεζόν κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά για το Σύλλογο με τη συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».