Ο Μαυροβούνιος αριστερόχειρας Ράντοβιτς υπέγραψε στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια!

Ο διεθνής Μαυροβούνιος περιφερειακός, Τζούρο Ράντοβιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Εξαιρετική κίνηση για τους πρωταθλητές με τον 22χρονο αριστερόχειρα άσο.

Ο Μαυροβούνιος αριστερόχειρας Ράντοβιτς υπέγραψε στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια!

Ο 22χρονος διεθνής αριστερόχειρας με το Μαυροβούνιο Τζούρο Ράντοβιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Πήρε το πρωτάθλημα με τη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι και είναι βασικός στην εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου που θα τη δούμε φυσικά στο Τόκιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ τον ξέρει ο Θοδωρής Βλάχος από τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Ράντοβιτς ήταν μέλος της εθνικής Μαυροβουνίου όταν πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2020 ενώ με την Γιαντράν έχει 6 πρωταθλήματα Μαυροβουνίου.

Ο παίκτης από την πρώτη στιγμή που άκουσε για τον Ολυμπιακό, ήθελε να παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ακόμη πιο δυνατοί με τις μεταγραφές που θα γίνουν.

Είναι ένας παίκτης μαθημένος στους τίτλους και στις επιτυχίες και ταιριάζει «γάντι» με τον Ολυμπιακό και τα θέλω του Θοδωρή Βλάχου. Είναι μόλις 22 ετών και φυσικά είναι μια κίνηση σημαντική, με την ομάδα του Πειραιά να βάζει στο ρόστερ της για τα επόμενα τρία χρόνια έναν πολίστα εξαιρετικό αριστερόχειρα που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Για αυτό άλλωστε και υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Η υπόθεσή του Ράντοβιτς δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Ο Σέρβος είναι ένας σούπερ σταρ που αλλάζει μόνος του ένα ματς. Ο Ράντοβιτς είναι ένας πολίστας που έχει μπροστά του πολλά χρόνια πόλο και δεν είναι στην ηλικία του Φιλίποβιτς.

Αυτό λοιπόν δεν σημαίνει πως αποκτήθηκε ο Ράντοβιτς γιατί είπε όχι ο Φιλίποβιτς. Ο Σέρβος θα είναι όπως έχουμε πει κι αυτός τη νέα χρονιά, λογικά, στην ομάδα του Πειραιά.