Βλάχος: «Δεν έχει τελειώσει κάτι»

Παρά το γεγονός πως η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού απέχει μία νίκη μακριά από το φετινό πρωτάθλημα ο Θοδωρής Βλάχος κράτησε χαμηλούς τόνους. 

Βλάχος: «Δεν έχει τελειώσει κάτι»

Μία ανάσα από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος είναι η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού μετά και τη νέα νίκη επί της Βουλιαγμένης με 11-9.

Μία «ανάσα» από το 35ο ο Ολυμπιακός, 11-9 την Βουλιαγμένη

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ακόμα μία νίκη με τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά, Θοδωρή Βλάχο να δηλώνει μετά το ματς: «Είναι σημαντικό ότι έγινε το 2-0, μας δίνει μια καλή ψυχολογία, αλλά δεν τελειώνει κάτι γιατί η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σήμερα σε αρκετά σημεία του αγώνα προσπάθησε να μπει πάλι στο παιχνίδι, δείχνει πως θέλει να αντιδράσει, εμείς ήμασταν και σήμερα καλύτεροι από τη Βουλιαγμένη, ελέγξαμε το παιχνίδι και στο σκορ και σε όλη τη διάρκεια. Δεν ξέρω τί μπορεί να συμβεί σε ένα τρίτο παιχνίδι, πιστεύω πως η Βουλιαγμένη θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια τελευταία ευκαιρία να ξαναμπεί στη σειρά των αγώνων. Θέλω να δω τους παίκτες μου αποφασισμένους, με αυτοπεποίθηση, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να διαχειριστούμε τη κάθε φάση, το κάθε οκτάλεπτο, ο,τιδήποτε συμβεί, σωστά, με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση».

Από την πλευρά του ο Μανώλης Ζερδεβάς πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν σταματάμε εδώ. Το τρίτο παιχνίδι θα είναι και το πιο δυνατό, η Βουλιαγμένη παίζει το τελευταίο της χαρτί και εμείς πρέπει να δείξουμε πόσο θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Το γεγονός ότι είμαστε στο 2-0 σημαίνει είτε ότι το θέλαμε περισσότερο είτε πως είμαστε πιο έτοιμοι από τη Βουλιαγμένη».