Κόλιανιν για Ολυμπιακό: «Είμαστε έτοιμοι, η Βουλιαγμένη θέλει τρόπαια»

Ο τεχνικός της Βουλιαγμένης, Χρβόγιε Κόλιανιν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι και την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών, έδωσε το σύνθημα για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Κόλιανιν για Ολυμπιακό: «Είμαστε έτοιμοι, η Βουλιαγμένη θέλει τρόπαια»

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν, ο οποίος υπήρξε και συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου στον Ολυμπιακό, πανηγυρίζοντας το Ευρωπαϊκό το 2018 μέσα στη Γένοβα, έδωσε το σύνθημα για τα ματς με τον Ολυμπιακό.

Όπως είπε ο Κροάτης τεχνικός, η Βουλιαγμένη, η ομάδα του είναι έτοιμη και δεν μπορεί να αρκείται μόνο στην παρουσία της στον τελικό.

«Το πρώτο ματς με το Περιστέρι το κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά. Δεν είναι αυτή η διαφορά. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ματς εμείς.

Σήμερα ξεκινήσαμε καλά, δεν μας πήγε ο αγώνας γιατί και ο Καραμπέτσος έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις. Μετράει η νίκη βέβαια και η πρόκριση στους τελικούς.

Φτάσαμε στους τελικούς, για αυτό κάναμε προπόνηση όλη τη χρονιά. Το πλεονέκτημα έδρας δεν θα παίξει ρόλο. Ο Ολυμπιακός ξέρει να παίζει αυτά τα παιχνίδια είτε στον Λαιμό, είτε στον Πειραιά.

Περιστέρι - Βουλιαγμένη 4-6: Η Βουλιαγμένη στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Καταφέραμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας ύστερα από χρόνια κι αυτό είναι καλό. Βέβαια έχουμε απέναντί μας, μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίζει με πολλές δυνατές ομάδες και τα καταφέρνει εξαιρετικά. Τη σέβομαι αλλά μπορούμε κι εμείς να παίξουμε πολύ καλά.

Η Βουλιαγμένη δεν μπορεί να λέει μόνο πως είναι ευχαριστημένη με την παρουσία της στον τελικό. Αυτό το έλεγα και πέρσι και πρόπερσι. Η Βουλιαγμένη θέλει τρόπαια.

Είμαστε έτοιμοι. Περιμένανε πως και πως να φτάσουμε εδώ», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο τεχνικός της Βουλιαγμένης.