Περιστέρι - Βουλιαγμένη 4-6: Η Βουλιαγμένη στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 6-4 του Περιστερίου και πέρασε στους τελικούς των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών όπου και θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό. Πρώτος αγώνας στον Λαιμό την Τρίτη (11/5), με τον πρωταθλητή να κρίνεται στις τρεις νίκες

Περιστέρι - Βουλιαγμένη 4-6: Η Βουλιαγμένη στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Βουλιαγμένη σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα στον Λαιμό, δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ και να κάνει...περίπατο. Το Περιστέρι ήταν δυνατό στην άμυνα, πάλεψε και κράτησε χαμηλά την ομάδα της Βουλιαγμένης στο σκορ, ωστόσο η ομάδα του Κώστα Λούδη είχε εκ νέου προβλήματα απέναντι στην πιεστική άμυνα του ΝΟΒ και δεν έβρισκε γκολ στον παίκτη παραπάνω.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης προηγήθηκε 1-0 με τον Καλογερόπουλο αλλά είχε προβλήματα στον παίκτη παραπάνω, δεν μπόρεσε να ξεφύγει και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Φάρμερ (1-1) σε ένα δυνατό πρώτο οκτάλεπτο.

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τη Βουλιαγμένη να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Έκανε φυσικά το 3-1 αλλά το Περιστέρι με τον Αγκόρτσα μείωσε ξανά στο γκολ (3-2 ημίχρονο) σε ένα ματς νευρικό όπου οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Βουλιαγμένη πήρε μια διαφορά τριών τερμάτων (5-2) με τα γκολ των Κουρούβανη, Μπάσιτς, σε μία περίοδο όπου οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες και στον παίκτη παραπάνω αλλά και από τα πέντε μέτρα (πέναλτι).

Το τελευταίο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τον Καρούντζο να μειώνει σε 5-3 με πέναλτι, το Περιστέρι έβγαλε άμυνες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να μειώσει στο γκολ έχοντας 0/7 στον παίκτη παραπάνω ενώ και οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καλές επιλογές στην επίθεση και στον παίκτη παραπάνω.

Ο Γερακούδης με υπέροχο σουτ από την περιφέρεια μείωσε σε 5-4 (2.08 για το τέλος του αγώνα), στη συνέχεια βγήκε η άμυνα στον παίκτη λιγότερο σε σουτ του Γκιουβέτση και το Περιστέρι πήρε νέα αποβολή αλλά το σουτ του Μπιτσάκου 30 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος δεν κατέληξε στα δίχτυα και ο ΝΟΒ πήρε τη νίκη πρόκριση, με τον Γκιουβέτση να γράφει το 6-4 για τη Βουλιαγμένη πέντε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 0-2, 2-1.

Περιστέρι: Φάρμερ 1, Αγκόρτσας 1, Καρούντζος 1, Γερακούδης 1.

Βουλιαγμένη: Καλογερόπουλος 1, Λότζινα 1, Κουρούβανης 1, Μπάσιτς 2, Γκιουβέτσης 1.