Μάριος Καπότσης: «Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και ο τίτλος για εμάς είναι μονόδρομος»

Ο Ολυμπιακός...σκούπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης και ετοιμάζεται για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Όπως είπε και ο διεθνής περιφερειακός Μάριος Καπότσης ο τίτλος είναι μονόδρομος.

Μάριος Καπότσης: «Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και ο τίτλος για εμάς είναι μονόδρομος»

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Μάριος Καπότσης μετά το τέλος του αγώνα στην Ηλιούπολη και τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης για την Α1 πόλο των ανδρών τόνισε:

«Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε μια κοιλιά χωρίς να υπάρχει λόγος. Χτίζουμε μια διαφορά σε όλο το παιχνίδι και την γκρεμίζουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά επειδή η ομάδα έχει χαρακτήρα και ποιοτικούς παίκτες, φέρνουμε το παιχνίδι πάλι εκεί που πρέπει.

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 10-15: Τον...σκούπισε!

Σήμερα συγκεκριμένα είχαμε δουλέψει κομμάτι κομμάτι με τον προπονητή μας και τον Βαγγέλη (σ. Δελακά) στην προπόνηση πράγματα που κάναμε λάθος στο πρώτο παιχνίδι, με και αυτό ήταν το κλειδί σήμερα για να επικρατήσουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και ο τίτλος για εμάς είναι μονόδρομος. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες αλλά έχουμε την ποιότητα, έχουμε δουλέψει καλά μέσα στη σεζόν παρά τις αντιξοότητες που υπήρχαν και πιστεύω ότι το αξίζουμε.

Θα προχωρήσουμε, βήμα βήμα. Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το κύπελλο και έπειτα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο Final 8».