Κώστας Λούδης: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα»

Το Περιστέρι δέχθηκε μόλις ένα τέρμα από τον Υδραϊκό στον δεύτερο αγώνα της α’ φάσης των πλέι οφ για την Α1 πόλο των ανδρών. Πήρε το ματς στην Ηλιούπολη (5-1), ισοφάρισε τη σειρά και όλα θα κριθούν στον τρίτο αγώνα της Κυριακής (25/4).

Κώστας Λούδης: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα»

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Λούδης, μετά το σπουδαίο «διπλό» επί του Υδραϊκού. Μια νίκη που κρατά την ομάδα του Περιστερίου μέσα στο πρωτάθλημα και της δίνει την ευκαιρία στον αγώνα της Κυριακής (25/4) να διεκδικήσει την πρόκριση στην τετράδα της Α1 πόλο των ανδρών, εκεί όπου περιμένει η Βουλιαγμένη.

«Τα παιδιά έδειξαν μία απίστευτη ωριμότητα για την κρισιμότητα ενός τέτοιου αγώνα, όπου ήξεραν ότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Κώστας Λούδης και συμπλήρωσε:

«Τα παιδιά ακολούθησαν πιστά το πλάνο, με άριστη άμυνα, ενώ σε εξαιρετική ημέρα ήταν και ο Καραμπέτσος. Δεν μένω τόσο στη νίκη, που είναι πολύ σημαντική, καθώς γυρίζει την σειρά των αγώνων στο γήπεδο μας, όσο στην πολύ καλή μας άμυνα. Το να δέχεσαι μόνο ένα γκολ, είναι από τα αξιοσημείωτα σε τέτοιο παιχνίδι πλέι οφ. Και επειδή ως προπονητής είμαι λάτρης της άμυνας, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών μου».