Υδραϊκός – ΓΣ Περιστερίου 1-5: «Μπρέικ» στο «μπρέικ»!

Ο ΓΣ Περιστερίου κέρδισε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης με 5-1 τον Υδραϊκό, ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 και όλα θα κριθούν σε τρίτο αγώνα την Κυριακή (25/4, 19.30), στο κολυμβητήριο της Χωράφας

Υδραϊκός – ΓΣ Περιστερίου 1-5: «Μπρέικ» στο «μπρέικ»!

Ο ΓΣ Περιστερίου έκανε...μπρέικ στο μπρέικ και η σειρά θα κριθεί σε τρίτο αγώνα, την Κυριακή (25/4, 19.30) στην έδρα της ομάδας του Κώστα Λούδη.

Το Περιστέρι του Κώστα Λούδη που έχασε τον πρώτο αγώνα την Τετάρτη στο κολυμβητήριο της Χωράφας, την Παρασκευή (23/4) κέρδισε με 5-1 τον Υδραϊκό στην Ηλιούπολη και έκανε το 1-1 στη σειρά.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη νίκησε με 5-1 τον Υδραϊκό, στην τυπική έδρα του δεύτερου στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, την Παρασκευή (23/4) το μεσημέρι, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για την Α' φάση των πλέι οφ, ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες και η σειρά θα οδηγηθεί σε τρίτο αγώνα.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Κυριακή (25/4, 19.30) στην έδρα του ΓΣΠ, στο κολυμβητήριο της Χωράφας και ο νικητής θα πάρει την πρόκριση στη β' φάση (ημιτελικά) όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1-5

Οκτάλεπτα: 0-1, 0-1, 1-1, 0-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Γουλφ, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης 1, Μακαντάνης, Μπλάνης, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Πολογεώργης, Χατζηγούλας.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς, Φάρμερ 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 2, Σκαρπέλης, Καρούντζος, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Γιαννόοουλος, Μπιτσάκος.