Σε επικοινωνία και με Κολόμβο ο Ολυμπιακός

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή Έλληνα φουνταριστό Χριστόδουλο Κολόμβο και οι υποθέσεις Κάκκαρη - Μουρίκη που θα κρίνουν το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου.

Σε επικοινωνία και με Κολόμβο ο Ολυμπιακός

Το ενδεχόμενο να εντάξει εκ νέου τον Χριστόδουλο Κολόμβο εξετάζει ο Ολυμπιακός και συνεχίζει να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον διεθνή Έλληνα φουνταριστό, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ισχυροποιήσουν το ρόστερ τους και να χτίσουν έναν άκρως ανταγωνιστικό κορμό που θα οδηγήσει την ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, πέρα από τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα Ντέγιαν Λάζοβιτς, που αγωνίζεται στη Μαρσέιγ, τον διεθνή Σέρβο αριστερόχειρα Φίλιπ Φιλίποβιτς, που θέλει να φύγει από τη Ζόλνοκ, τον «βράχο» της Κροατίας, Άντρο Μπούσλιε, αλλά και τον αρχηγό της Εθνικής Γιάννη Φουντούλη, οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να βλέπουν και την περίπτωση του Κολόμβου.

Για την υπόθεση του τελευταίου κομβικό ρόλο θα παίξουν οι αποφάσεις των φουνταριστών των Πειραιωτών, Κώστα Κάκκαρη και Κώστα Μουρίκη, οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Γιουγκ και Φερεντσβάρος αντίστοιχα. Σε περίπτωση που κάποιος αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, τότε πιθανότατα οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός νέου φουνταριστού και δη του Κολόμβου.

Βέβαια, ο τελευταίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός και θα μπορούσε να αποτελέσει μία ακόμα χρυσή λύση για τον προπονητή του Θρύλου, Θοδωρή Βλάχο. Το πώς θα εξελιχθούν οι υποθέσεις που απασχολούν το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θα φανεί το επόμενο διάστημα.