Υδραϊκός – Ολυμπιακός 9-18: Νταμπλ σκορ για τον νταμπλούχο

Ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα 18-9 τον Υδραϊκό στον Πειραιά σε εξ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Υδραϊκός – Ολυμπιακός 9-18: Νταμπλ σκορ για τον νταμπλούχο

Ένα ακόμη τρίποντο για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κέρδισε στον Πειραιά, τον τυπικά γηπεδούχο Υδραϊκό με 18-9 σε εξ αναβολής ματς για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Ο νταμπλούχος μπήκε δυνατά και στην πρώτη περίοδο ήταν μπροστά με 5-2 ενώ στο ημίχρονο τα πάντα είχαν κριθεί με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μία διαφορά έξι τερμάτων (10-4) απέναντι στον Υδραϊκό του Μάκη Βολτυράκη.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν μοιρασμένο (2-2) ενώ στην τελευταία περίοδο, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού που έχει στο μυαλό της και τους αγώνες για το Champions League σε δέκα ημέρες στην Όστια, με ένα 6-3 έφτασε στην κατάκτηση της νίκης με 18-9.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-18

Οκτάλεπτα: 2-5, 2-5, 2-2, 3-6.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης, Μακαντάνης, Μπλάνης 2, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας 2, Μπεριστιάνος 1, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Χατζηγούλας 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Ντάουμπε 3, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Αργυρόπουλος, Πρέκας 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης 3, Μουρίκης 2, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 2, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος.