ΠΑΟΚ – ΝΟ Χίου 13-7: Είχαν κέφια οι Γιαννόπουλος, Ράντονιτς και Ραντόγεβιτς

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο 13-7 το Ναυτικό Ομίλου Χίου.

ΠΑΟΚ – ΝΟ Χίου 13-7: Είχαν κέφια οι Γιαννόπουλος, Ράντονιτς και Ραντόγεβιτς

Οι Γιαννόπουλος, Ράντονιτς, Ραντόγεβιτς είχαν κέφια και οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στη νίκη με αντίπαλο τη Χίο.

Οι νησιώτες ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν 3-0, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου πήρε αμέσως τάιμ άουτ και οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την αντεπίθεσή τους και με τρία γκολ των Ραντόγεβιτς, Ράντονιτς και Γιαννόπουλου πέτυχαν την ισοφάριση, 3-3, σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ με γκολ των Νάνου, Γιαννόπουλου έκανε το 5-0 σερί και ξέφυγε 5-3. Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ανέβασαν το ρυθμό τους, με τον Νίκολα Ράντονιτς να ανεβάζει τη διαφορά στα τρία τέρματα, 6-3 και οι Νάνου, Κεχαλάρης διαμόρφωσαν το 10-5 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η ομάδα της Χίου προσπάθησε να αντιδράσει, μειώνοντας σε 10-6, με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλου να απαντάει άμεσα, ανεβάζοντας και πάλι το δείκτη της διαφοράς στο +5, 11-6, ενώ ο Φίλιπ Ραντόγεβιτς ακολούθησε γράφοντας το 12-6 για τον ΠΑΟΚ που έφτασε στη νίκη με 13-7.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-0, 5-2, 3-2

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Προσινικλής Ν., Προσινικλής Π., Κεχαλάρης 1, Μαρινάγης, Γιαννόπουλος 3, Σγουρίδης 1, Παπάκος, Ράντονιτς 3, Ραντόγεβιτς 3, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Νάνος 2, Νικολαΐδης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 2, Γούρας, Γδύσης 1, Παππάς, Γκίλλας 3, Κανδιόγλου, Μόκκας, Μαρουλάς, Παπαδόπουλο Γ., Καλαργυρός 1, Γαβαλάς Ι..