Ένας «μνηστήρας» λιγότερος για Πάβιτς!

Η Γιουγκ, όπως όλα δείχνουν, βγαίνει από το κυνήγι της διεκδίκησης του αρχηγού του Ολυμπιακού. Προτεραιότητα για την ομάδα του Πειραιά η παραμονή των Πάβιτς, Μπουσλιέ και Ομπράντοβιτς. 

Ένας «μνηστήρας» λιγότερος για Πάβιτς!

Στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα το θέμα των ανανεώσεων στο τμήμα πόλο. Όχι μόνο με τους Έλληνες αλλά και με τους τρεις Κροάτες που φυσικά θέλουν να κρατήσουν στο μεγάλο λιμάνι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η παραμονή του Γιόζιπ Πάβιτς και των δυο συμπατριωτών του (Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς) εύκολη υπόθεση δεν είναι αλλά στη διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να μείνουν και οι τρεις. Τα πάντα, χωρίς όμως να αλλάξουν ρότα...

Για τον Πάβιτς είχαμε μια εξέλιξη στην Κροατία και συγκεκριμένα στη Γιουγκ που ενδεχομένως να λειτουργήσει υπέρ των πρωταθλητών Ευρώπης. Οι νταμπλούχοι Κροατίας ανακοίνωσαν την επιστροφή στην ομάδα του Τόνι Πόπαντιτς. Ο 24χρονος ανήκε στην ομάδα που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ πριν από δυο χρόνια στον τελικό με τον Ολυμπιακό αλλά δεν έπαιζε αφού το νούμερο ένα στη Γιουγκ τα τελευταία χρόνια είναι ο σπουδαίος Μάρκο Μπίγιατς. Το περασμένο καλοκαίρι λοιπόν ο Πόπαντιτς δόθηκε στην Μεντιτεράνι (Ισπανία) όπου και ήταν βασικό στέλεχος. Στη Γιουγκ τον παρακολουθούσαν και από τη στιγμή που ο Μπίγιατς έχει συμφωνήσει με την Προ Ρέκο (θα παίζει μαζί με τον Μουρίκη), αποφάσισαν να πάρουν πίσω τον Πόπαντιτς.

Σύμφωνα με τους Κροάτες, ο Πόπαντιτς επέστρεψε για να είναι πρώτος, κάτι που εφόσον ισχύσει απομακρύνεται η περίπτωση Γιόζιπ Πάβιτς. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει άριστες σχέσεις με τον προπονητή της Γιουγκ Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ. Άλλωστε είχαν συνεργαστεί και στη Μλάντοστ απ’ όπου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ο Κροάτης τεχνικός και έτσι στο Ντουμπρόβνικ θεωρούσαν βέβαιη την προσπάθεια απόκτησης του Πάβιτς που δεν έχει παίξει στη Γιουγκ!

Εάν ο Πόπαντιτς επέστρεψε στο Ντουμπρόβνικ για βασικός, τότε είναι απίθανο να αποκτηθεί ο Πάβιτς. Εκτός κι αν στη Γιουγκ δεν θέλουν να… ανοίξουν από τώρα τα χαρτιά τους και περιμένουν τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό και εάν τελικά ο Πάβιτς δεν συμφωνήσει, τον πείσουν να πει το ναι και ο Πόπαντιτς από πρώτος γίνει και πάλι δεύτερος.