Και τώρα φέρτε μας το Ευρωπαϊκό

Το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο με 8-5.

Και τώρα φέρτε μας το Ευρωπαϊκό

Οι ''ερυθρόλευκοι'' επικράτησαν της Βουλιαγμένης στο κατάμεστο Παπαστράτειο με 8-5 και κατέκτησαν αήττητοι το φετινό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησαν νευρικά τον αγώνα και έμειναν πίσω στο σκορ με 1-4. Οι κακές επιλογές στον παίκτη παραπάνω στοίχισαν στον Ολυμπιακό ο οποίος βρήκε το σθένος να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Με μπροστάρηδες τους Γούνα και Ομπράντοβιτς οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 5-0 και πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση.Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι Πειραιώτες επέβαλαν την ανωτερότητα τους και έφτασαν στο 16ο νταμπλ της ιστορίας τους.

Επόμενος στόχος για τους πρωταθλητές είναι το final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στην Γένοβα στις 7-9 Ιουνίου με αντίπαλο την Σπαντάου.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-0, 1-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης , Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς

Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκη, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 3, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης, Δήμου, Καλογερόπουλος

Διαβάστε εδώ τα ρεκόρ που σημείωσαν οι ''ερυθρόλευκοι'' πρωταθλητές