Ολυμπιακός: Ετοιμάζει έκπληξη με τον Κροάτη περιφερειακό Ιβάν Ντομαγκόι Ζόβιτς!

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη περιφερειακού Ιβάν Ντομαγκόι Ζόβιτς. Είναι αριστερόχειρας και έπαιζε στη Γιαντράν Σπλιτ!

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει έκπληξη με τον Κροάτη περιφερειακό Ιβάν Ντομαγκόι Ζόβιτς!

Ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός εκτός από την ελληνικό αγορά (Καπότσης, Χρυσοσπάθης θα καλύψουν τους Γούνα, Μυλωνάκη που έφυγαν) κοιτάζει και το εξωτερικό για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σίγουρα τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούν να γίνουν κινήσεις επιπέδου Μάρο Γιόκοβιτς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στον Πειραιά κάθονται με...σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Θοδωρής Βλάχος και οι συνεργάτες του κοιτάνε περιπτώσεις παικτών και από το εξωτερικό.

Παικτών που σίγουρα δεν έχουν το κασέ του Μάρο Γιόκοβιτς και την εμπειρία του αλλά μπορούν να προσφέρουν και έχουν τις δυνατότητες να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει «ζεστά» τον Κροάτη άσο Ιβάν Ντομαγκόι Ζόβιτς. Είναι 23 ετών αριστερόχειρας και καλείται στην Εθνική Κροατίας από τον Ίβιτσα Τούτσακ.

Έπαιζε στη Γιαντράν Σπλιτ και στο Champions League ενώ έχει φορέσει και το σκουφάκι της Μλάντοστ και της Μόρναρ.

Είναι σημαντικό γεγονός πως είναι αριστερόχειρας, έχει πολύ καλό σουτ και είναι ένας παίκτης που κολυμπάει, σημαντικό για το άθλημα από τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια άλλαξαν οι κανονισμοί. Δεν είναι στατικός.

Επαναλαμβάνουμε πως δεν είναι Μάρο Γιόκοβιτς ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να...επενδύσει πάνω του όπως άλλωστε θα κάνει και με τους Έλληνες πολίστες, όπως είναι Καπότσης, Χρυσοσπάθης.

Ο πρώτος θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι και ο δεύτερος θα παίξει για πρώτη φορά με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.