ΠΑΟΚ: Κράτησε τον Γιάννη Κεχαλάρη

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 18χρονος περιφερειακός Γιάννης Κεχαλάρης.

 ΠΑΟΚ: Κράτησε τον Γιάννη Κεχαλάρη

Ο 18χρονος περιφερειακός, Γιάννης Κεχαλάρης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Κεχαλάρη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 18χρονος ταλαντούχος περιφερειακός, προϊόν των ακαδημιών του Δικεφάλου, θα συνεχίζει με το «ασπρόμαυρο» σκουφάκι, για ακόμα μία χρονιά στον «κόσμο» του ανδρικού

Μετά την συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο Γιάννης Κεχαλάρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που με την ενηλικίωση μου ήρθε και η ανανέωση συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Προέρχομαι από τις Ακαδημίες του Συλλόγου και είναι μεγάλη μου τιμή που αποτελώ μέλος της ανδρικής ομάδας από πολύ μικρή ηλικία.

Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Υπεύθυνους, κκ. Νικολαΐδη, καθώς και τον προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου για την εμπιστοσύνη τους.

Θα δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Καλή χρονιά να έχουμε, χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες!».