Φεύγει από τον Ολυμπιακό και πάει στον Απόλλωνα ο Μίτροβιτς!

Στον Απόλλωνα Σμύρνης πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του ο Στεφάν Μίτροβιτς του Ολυμπιακού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αφήσει υπόνοιες ότι ενδέχεται να μη συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» και τη νέα χρονιά.

Φεύγει από τον Ολυμπιακό και πάει στον Απόλλωνα ο Μίτροβιτς!

Στην Αθήνα θα συνεχίσει να παίζει πόλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Στεφάν Μίτροβιτς, αλλά με διαφορετικό σκουφάκι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο διεθνής Σέρβος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και πρόκειται να ανακοινωθεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ουσιαστικά, απομένει μόνο το τυπικό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «κυανόλευκους», όπερ σημαίνει ότι ο Σέρβος περιφερειακός φεύγει από τον Ολυμπιακό ύστερα από μια άκρως πετυχημένη σεζόν, κατά την οποία πανηγύρισε το νταμπλ με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μίτροβιτς, ο οποίος έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο (2016), 2 χρυσά σε Παγκόσμιο (2009, 2015) 4 χρυσά σε Ευρωπαϊκό και 2 Champions League, πέρα από τον Ολυμπιακό έχει παίξει παλαιότερα και σε Ζόλνοκ, Φερεντσβάρος και Παρτιζάν.

Θα είναι ο τέταρτος ξένος που αποχωρεί από το Λιμάνι, καθώς ήδη Μάρο Γιόκοβιτς πήρε το φοβερό συμβόλαιο από τη Μπρέσια και θα είναι στην Ιταλία του χρόνου, ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς θα φοράει το σκουφάκι της ομάδας της Τεργέστης, ενώ ο Στέφαν Ζιβογίνοβιτς πρόσφατα συμφώνησε με τη γαλλική Νόιζι λε Σεκ.