Στέφαν Μίτροβιτς: «Πιστεύω πως θα παραμείνω στην Αθήνα αλλά...»

Ο διεθνής Σέρβος πολίστας του Ολυμπιακού, Στέφαν Μίτροβιτς μίλησε στην πατρίδα του για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά.

Στέφαν Μίτροβιτς: «Πιστεύω πως θα παραμείνω στην Αθήνα αλλά...»

Ο διεθνής Σέρβος πολίστας του Ολυμπιακού, Στέφαν Μίτροβιτς μίλησε στην πατρίδα του για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Μίτροβιτς είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός από τους ξένους του Ολυμπιακού που δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις του για την επόμενη σεζόν.

Ο Μάρο Γιόκοβιτς πήρε το φοβερό συμβόλαιο από τη Μπρέσια και θα είναι στην Ιταλία του χρόνου, όπως και ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς που θα φοράει το σκουφάκι της ομάδας της Τεργέστης. Τέλος, ο Στέφαν Ζιβογίνοβιτς πρόσφατα συμφώνησε με τη Γαλλική Νόιζι λε Σεκ.

Ο σπουδαίος περιφερειακός, Στέφαν Μίτροβιτς έχουμε πει αρκετές φορές πως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και το ίδιο δήλωσε ο Σέρβος άσος στην πατρίδα του.

Βέβαια δεν ήταν ξεκάθαρος εάν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ή σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα.

Άλλωστε υπάρχει εδώ και μέρες φημολογία πως για τον Σέρβο θα κάνουν κίνηση άλλες δυο ομάδες από τη χώρα μας αλλά δεν θα είναι εύκολο να του καλύψουν το συμβόλαιο.

«Δεν βιάζομαι. Έχω αρκετές προτάσεις. Το μόνο που πιστεύω είναι πως θα παραμείνω στην Αθήνα» είπε ο Μίτροβιτς με τους Σέρβους να σημειώνουν πως ενδέχεται να παραμείνει στην πρωτεύουσα για κάποια άλλη ομάδα ενώ φαίνεται πως δύσκολα θα επιστρέψει στην Ουγγαρία όπου τον περιμένει η Ζόλνοκ!

Ο Μίτροβιτς ρωτήθηκε και για την φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την απουσία του Ολυμπιακού από το Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Κάποιος το έγραψε και ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Δεν είναι εύκολο, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Εδώ πολλά χρήματα έρχονται από τους αγώνες ποδοσφαίρου και τα εισιτήρια. Τώρα τα ματς διεξάγονται χωρίς κόσμο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί».

Για την επιστροφή στη δράση και το πρωτάθλημα που θα κατακτηθεί σήμερα, ο Μίτροβιτς είπε «το σημαντικότερο είναι πως όλοι είμαστε καλά στην υγεία μας. Βλέπω και ακούω τι γίνεται στη Σερβία. Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Εμείς είμαστε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα ήταν «θαύμα» εάν δεν το κατακτήσουμε. Μόλις τελειώσουμε θα δούμε τι θα κάνω και πως θα το κάνω».