Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Μήνυμα ζωής από τον μικρό Νικηφόρο!

Από τα μάτριξ του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Νικηφόρος έστειλε το πιο ισχυρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας, πριν από την έναρξη του ματς Ολυμπιακός-Πανιώνιος.

Μια πολύ όμορφη, ανθρώπινη, στιγμή έλαβε χώρα στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσωπικά θέλησαν να τιμήσουν τον νεαρό φίλο του Ολυμπιακού, Νικηφόρο, ο οποίος βγήκε νικητής ύστερα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα, μέσω βίντεο που έπαιξε στα μάτριξ του γηπέδου, ο μικρός Νικηφόρος έστειλε ηχηρό μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Ο Νικηφόρος έδωσε το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πριν την έναρξη του αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες, ο κ. Μαρινάκης τον τίμησε δίνοντάς του μία φανέλα του Ολυμπιακού υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της ομάδας!

Στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε και video, στο οποίο προβλήθηκε το μήνυμα του Νικηφόρου, στιγμιότυπα από την παρουσία του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, η επίσκεψη των Πειραιωτών στο νοσοκομείο, ενώ μίλησε ένας ακόμα άνθρωπος που έχει νικήσει τον καρκίνο: Ο νυν αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ!