Έρχεται ο Νταντσένκο για ΑΕΚ!

Ενώ η υπόθεση του, Ουκρανού, δεξιού μπακ Νταντσένκο εμφανιζόταν «τελειωμένη» για την ΑΕΚ, που κοίταζε άλλες περιπτώσεις, όχι μόνο επανήλθε στο προσκήνιο, αλλά η «Ένωση» είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη Ρούμπιν Καζάν για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή κι όχι με δανεισμό πλέον!

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Όλεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ!

Η «Ένωση» όχι μόνο επέστρεψε στη διεκδίκηση του 26χρονου, Ουκρανού, δεξιού οπισθοφύλακα, παρότι τα προηγούμενα 24ωρα έμοιαζε «τελειωμένη υπόθεση» ο δανεισμός του, αλλά είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Ρούμπιν Καζάν για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή!

Μια μεταγραφή που πέρασε από ...40 κύματα.

Πρώτα λόγω του ότι είχε αγωνιστεί σε δύο φιλικά της Ούφα (όπου παίζει δανεικός από την Ρούμπιν...) στην Αττάλεια (με Ερυθρό Αστέρα και Σπάρτακ Σουμπότιτσα), αλλά και λόγω των δηλώσεων τους γενικού διευθυντή της Ρούμπιν Καζάν, Ρούστεμ Σαϊμάντοφ, ότι ο παίκτης δεν θα έρθει στην Αθήνα (όπου αναμένετο την Τρίτη για να ολοκληρώσει την συμφωνία δανεισμού μ' οψιόν αγοράς) και θα μείνει στην ομάδα που τον δανείστηκε, αφού δεν υπήρχε στην συμφωνία δανεισμού του ρήτρα για διακοπή της.

Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν εγκατέλειψαν την περίπτωση του, επανήλθαν το βράδυ της Πέμπτης κι ήρθαν σε συμφωνία με την Ρούμπιν για μεταγραφή πλέον κι όχι δανεισμό.

Κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο Σαϊμέντοφ μιλώντας στην «Sport Express»: «Αν είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον Όλεγκ να φύγει; Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Ούφα. Υπάρχει μία πρόταση από την ΑΕΚ».

Μετά απ' όλα αυτά ο παίκτης, παρότι προπονήθηκε και σήμερα με την Ούφα, οι άνθρωποι της τελευταίας συμφώνησαν με την Ρούμπιν για τη διακοπή του δανεισμού του και του έδωσαν το «πράσινο φως» για να αποχωρήσει από την Αττάλεια.

Πλέον αναμένεται τις προσεχείς ώρες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.