Με τα ίδια επιχειρήματα

Και κατά τη διαδικασία της έφεσης η πλευρά του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε τα ίδια επιχειρήματα. Οι Θεσσαλονικείς τόνισαν πως είναι διαφορετική αυτή η υπόθεση με εκείνη του Γκαρθία

Με τα ίδια επιχειρήματα

Περίπου τρεις ώρες διήρκησε η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για την ποινή που του επιβλήθηκε για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ. Η απόφαση για την πολύκροτη υπόθεση αναμένεται να γίνει γνωστή το πρωί του Σαββάτου. Ο ΠΑΟΚ γι’ ακόμα μία φορά αμφισβήτησε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία από ένα ρολό χαρτί.

Έχει ενδιαφέρουν, ωστόσο, η απορία του προέδρου της εφέσεων, κ. Σκουτέρη, ο οποίος σε κάποια στιγμή αναρωτήθηκε: «Πως πέρασε τελικά το μηχανάκι στο γήπεδο, δεν έχει γραφτεί σε καμία έκθεση». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζήτησε να γίνει το ματς και να μην της αφαιρεθούν βαθμοί, ενώ διαχώρισε τη συγκεκριμένη υπόθεση με εκείνη του Βλάνταν Ίβιτς.

Η πλευρά του Ολυμπιακού στάθηκε στα περσινά γεγονότα που πρωταγωνιστής ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε. Οι Πειραιώτες τόνισαν πως τότε σωστά τιμωρήθηκαν οι «πράσινοι», ενώ υποστήριξαν πως οι κανονισμοί κάνουν λόγο για τραυματισμό και όχι από το τι θα προέλθει αυτός.

Οι νομικοί των «ερυθρόλευκων» υποστήριξαν επίσης πως ο γιατρός του αγώνα ήταν γιατρός του ΠΑΟΚ. Επίσης τόνισαν πως ο συγκεκριμένος οπαδός σημάδεψε τον Όσκαρ Γκαρθία και δεν πέταξε απλά το ρολό χαρτί σε ύψος και εκείνο έπεσε πάνω στον Καταλανό τεχνικό.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η οποία διήρκησε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες.