Ο Μαρτίνς ονειρεύεται, αλλά πιστεύει και αυτόν τον Ολυμπιακό

Ο αρχιτέκτονας του φετινού Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς δικαιούται να είναι περήφανος για την ομάδα του και την παρέα που έχει δημιουργηθεί και ακόμη έχει κι άλλες εκπλήξεις.

Ο Μαρτίνς ονειρεύεται, αλλά πιστεύει και αυτόν τον Ολυμπιακό

Ο Σισέ ανέδειξε MVP της σεζόν τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και δεν έχει άδικο. Ο Αχμέντ Χασάν έβαλε δύο γκολ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Κώστας Φορτούνης ξεκινάει το πρώτο γκολ, ο Μαντί Καμαρά κάνει πράγματα και θαύματα, ενώ ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει κάνει τρομερή σεζόν. Είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές του φετινού Ολυμπιακού, διότι κανονικά όλοι είναι πολύτιμοι. Δεν υπάρχει παίκτης που δεν έχει βάλει το λιθαράκι του στον φετινό Ολυμπιακό.

Ο άνθρωπος, όμως, που δικαιούται να ονειρεύεται ό,τι θέλει να και φουσκώνει από περηφάνια βλέποντας την ομάδα του είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έκανε πολύ ωραίες δηλώσεις στη Nova μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ. Μίλησε για όνειρα και πως όσο υπάρχει ζωή μπορεί να σκέφτεται και τον ευρωπαϊκό τελικό.

Δεν είναι λόγια που τα είπε για να περάσει η ώρα, αλλά τα πιστεύει. Ξέρει καλά πως δουλεύει η ομάδα του και ξέρει πως θα είναι τότε. Πιστεύει αυτούς τους παίκτες, αυτή την παρέα. Ο Μαρτίνς μέσα του το πιστεύει γι’ αυτό και βγαίνει δημόσια και το λέει. Είναι ένας μετρημένος και σοβαρός άνθρωπος και δεν θα έλεγε κάτι αν δεν ήξερε πως υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί.

Απάντησε ακόμη και σε όσους τον έχουν αμφισβητήσει. Δεν είναι ο τύπος που θα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με μικρότητες και κουτοπονηριές. Είπε απλά πως ο πρόεδρος είναι έξυπνος και έβλεπε τι γινόταν. Είπε ακόμα ότι ο κόσμος έβλεπε τη δουλειά και στήριξε την ομάδα ακόμη και πέρσι που δεν πήρε τίποτα.

Η γνώμη των οπαδών και φυσικά του Βαγγέλη Μαρινάκη τον ενδιαφέρει. Τώρα το τι «παιχνιδάκια» έκανε και κάνει ο καθένας πίσω από την πλάτη του ελάχιστα τον ενδιαφέρει. Άλλωστε ξέρει τι συμβαίνει, ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, ποιοι είναι οι φίλοι του και ποιοι τον αγάπησαν ξαφνικά.

Το σημαντικό είναι πως αυτός ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη παρέα και έχει αποδειχτεί στον αθλητισμό πως οι παρέες πετυχαίνουν. Όσα ονόματα κι αν έχεις μέσα στην ομάδα, όσα εκατομμύρια κι αν μοιράζεις αν αυτοί δεν γίνουν παρέα δεν έχεις τύχη. Ο Πέδρο Μαρτίνς τους εμπνέει όλους αυτούς και αυτός εμπνέεται από εκείνους και το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο. Πάντως πιστεύει ότι αυτή η ομάδα έχει ακόμη να προσφέρει συγκινήσεις σε μία σεζόν που για τον Ολυμπιακό θα κρατήσει με κάτι περισσότερο από δώδεκα μήνες με επίσημα ματς.