Σισέ: «Θα είναι υπέροχο να περάσουμε τη Γουλβς»

Ο Παπέ Σισέ ανέδειξε MVP της φετινής σεζόν τον Ελ Αραμπί, ενώ τόνισε πως θα είναι ιδανικό να περάσει ο Ολυμπιακός τη Γουλβς.

Σισέ: «Θα είναι υπέροχο να περάσουμε τη Γουλβς»

Ο Παπέ Σισέ επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που έπαιξα στο παιχνίδι που μας έδωσε το πρωτάθλημα. Οι αθλητές θέλουν να παίζουν σε τέτοια παιχνίδια».

Συνεχίζοντας ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ανέδειξε MVP της σεζόν τον Ελ Αραμπί: «Όλη η ομάδα είναι MVP γιατί όλοι οι παίκτες μας είναι ποιοτικοί. Αν πρέπει να διαλέξω έναν θα διαλέξω αυτόν που βάζει τα περισσότερα γκολ και είναι ο Ελ Αραμπί», είπε και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει και ο ίδιος. «Περίμενα ότι θα υπάρχουν δυσκολίες γιατί συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα είτε παίζω είτε όχι κερδίζει»

Για το γεγονός πως με τη Γουλβς θα παίξει μαζί με τον Μπα στο κέντρο της άμυνας τόνισε: «Θα ήταν υπέροχο να πάρουμε την πρόκριση από τη Γουλβς. Δεν έχει τελειώσει η σεζόν. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε και θέλουμε να πάρουμε αήττητοι το πρωτάθλημα», είπε και αναφερόμενος στον Μαντί Καμαρά τόνισε: «Είναι από τους σημαντικότερους παίκτες μας ο Καμαρά. Μας έχει χαρίσει πολλά γκολ και νίκες και έρχεται να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο στον Ολυμπιακό όπως έχει κάνει και με την Αζαξιό».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας