Σισέ: «Θα είναι υπέροχο να περάσουμε τη Γουλβς»

Ο Παπέ Σισέ ανέδειξε MVP της φετινής σεζόν τον Ελ Αραμπί, ενώ τόνισε πως θα είναι ιδανικό να περάσει ο Ολυμπιακός τη Γουλβς.

Σισέ: «Θα είναι υπέροχο να περάσουμε τη Γουλβς»

Ο Παπέ Σισέ επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που έπαιξα στο παιχνίδι που μας έδωσε το πρωτάθλημα. Οι αθλητές θέλουν να παίζουν σε τέτοια παιχνίδια».

Συνεχίζοντας ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ανέδειξε MVP της σεζόν τον Ελ Αραμπί: «Όλη η ομάδα είναι MVP γιατί όλοι οι παίκτες μας είναι ποιοτικοί. Αν πρέπει να διαλέξω έναν θα διαλέξω αυτόν που βάζει τα περισσότερα γκολ και είναι ο Ελ Αραμπί», είπε και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει και ο ίδιος. «Περίμενα ότι θα υπάρχουν δυσκολίες γιατί συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα είτε παίζω είτε όχι κερδίζει»

Για το γεγονός πως με τη Γουλβς θα παίξει μαζί με τον Μπα στο κέντρο της άμυνας τόνισε: «Θα ήταν υπέροχο να πάρουμε την πρόκριση από τη Γουλβς. Δεν έχει τελειώσει η σεζόν. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε και θέλουμε να πάρουμε αήττητοι το πρωτάθλημα», είπε και αναφερόμενος στον Μαντί Καμαρά τόνισε: «Είναι από τους σημαντικότερους παίκτες μας ο Καμαρά. Μας έχει χαρίσει πολλά γκολ και νίκες και έρχεται να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο στον Ολυμπιακό όπως έχει κάνει και με την Αζαξιό».