Ολυμπιακός: Έφυγε από την Ελλάδα ο Εμρέ Μορ (pic)

Ο δανεισμός του Εμρέ Μορ στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο ποδοσφαιριστής έφυγε από τη χώρα μας και επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη.

Ολυμπιακός: Έφυγε από την Ελλάδα ο Εμρέ Μορ (pic)

Ο Εμρέ Μορ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού προκειμένου να καλύψει το κενό του Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Τούρκος εξτρέμ που ανήκει στη Θέλτα ήρθε στην Ελλάδα δανεικός από τη Γαλατασαράι στην οποία αγωνιζόταν και με τη φανέλα της πέτυχε ελάχιστα πράγματα.

Στη Γαλατασαράι δεν θέλουν να ακούνε για Εμρέ Μορ!

Στον Ολυμπιακό έπαιξε 35 λεπτά στο εκτός έδρας 0-0 με τη Λαμία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και 12 λεπτά στο εντός έδρας 3-2 επί της Λαμίας. Από 'κει και πέρα δεν αγωνίστηκε καθόλου αν και ήταν στην αποστολή των αγώνων με Πανιώνιο και Παναιτωλικό.

Ο 22χρονος άσος όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό είχε δηλώσει πως ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, αλλά κάτι τέτοιο δεν το απέδειξε και στην πράξη. Ο Μορ το πάλεψε και στη διάρκεια της καραντίνας, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπόρεσε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς να του δώσει έστω μία ευκαιρία.

Ο Μορ δεν έχει καταφέρει να στεριώσει σε καμία ομάδα στην καριέρα του. Ακόμη και στη Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να σταθεί. Μοιραία ο δανεισμός του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο ποδοσφαιριστής έφυγε ήδη από την Ελλάδα.

Ο δανεισμός του Τούρκου έληγε στις 30 Ιουνίου και είχε ενημερωθεί εδώ κι αρκετό καιρό πως δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι. Έτσι ο Μορ έφυγε από την Ελλάδα κι εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπως ενημέρωσε και ο ίδιος μέσα από τα social media.