Στη Γαλατασαράι δεν θέλουν να ακούνε για Εμρέ Μορ!

Ο Εμρέ Μορ που φεύγει από τον Ολυμπιακό θα ήθελε να αγωνιστεί στη Γαλατασαράι αλλά στην τουρκική ομάδα δεν θέλουν να ακούν γι' αυτόν. 

Στη Γαλατασαράι δεν θέλουν να ακούνε για Εμρέ Μορ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος με την απόδοση του Μορ, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο αγώνες Κυπέλλου, τον Ιανουάριο.

Ο Ολυμπιακός μπορούσε να αγοράσει τα δικαιώματα του Τούρκου αν πλήρωνε τη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και ο Μορ επιστρέφει στη Θέλτα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μορ έχει εκφράσει την επιθυμία να φορέσει την κίτρινη-κόκκινη φανέλα της Γαλατασαράι την επόμενη σεζόν αλλά η τουρκική ομάδα ούτε που συζητάει αυτό το ενδεχόμενο όπως έγραψε η ιστοσελίδα aspor.

O Μορ είχε δοθεί δανεικός πριν έρθει στον Ολυμπιακό στη Γαλατασαράι με την οποία έκανε 12 εμφανίσεις από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο που επέστρεψε στη Θέλτα.

Εκτός από την αγωνιστική του παρουσία υπήρχαν προφανώς και κάποια άλλα πράγματα που δεν άρεσαν στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της Γαλατά, με αποτέλεσμα να μη θέλουν να τον δουν ξανά στην ομάδα.