Τα μικρά θαύματα του Ολυμπιακού!

Ο φετινός Ολυμπιακός παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τον παραδέχονται οι αντίπαλοι του, αλλά έχει καταφέρει και κάποια θαύματα στο ρόστερ του, τα οποία κάνουν τη διαφορά στον σύλλογο.

Τα μικρά θαύματα του Ολυμπιακού!

Δεν είναι και το πιο σύνηθες στην Ελλάδα όλοι να παραδέχονται την ανωτερότητα μίας ομάδας. Ο φετινός Ολυμπιακός το έχει καταφέρει αυτό με το ποδόσφαιρο που παίζει στο γήπεδο. Ακόμη και οι αντίπαλοι του χαίρονται να τον βλέπουν να αγωνίζεται και το παραδέχονται δημόσια.

Το καλό ποδόσφαιρο είναι το σήμα κατατεθέν της φετινής ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου με επιβλητικό τρόπο. Ο φετινός Ολυμπιακός, ωστόσο έχει καταφέρει θαύματα και ένα από αυτά είναι πως έχει στο ρόστερ του παιδιά που προέρχονται από ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.

Συγκεκριμένα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού συναντάμε τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος αποκτήθηκε από την Αζαξιό. Αυτή τη στιγμή ο Αφρικανός χαφ είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά και ίσως ένα από τα πλέον σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Ο Καμαρά ήρθε στην Ελλάδα από μία ομάδα Β' κατηγορίας με διαφορετικές απαιτήσεις και πίεση και κατάφερε να γίνει πρωταγωνιστής σε έναν σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό και να ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Θα συναντήσουμε τον Ουσεϊνού Μπα που αποκτήθηκε από την Γκαζελέκ Αζαξιό. Τη χρονιά που τον πήρε ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε απλά στη Β' κατηγορία της Γαλλίας, αλλά η ομάδα του υποβιβάστηκε. Άλλες παραστάσεις, δηλαδή, άλλες απαιτήσεις για έναν παίκτη που έχει καταφέρει να τρελάνει τον κόσμο και να παίζει δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο και να μην υστερεί σε τίποτα.

Ο Παπέ Σισέ είναι ένα ακόμα "λαβράκι" της ομάδας του Πειραιά. Ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από την Αζαξιό και γρήγορα πήρε και αυτός θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα έχουν αρνηθεί και πρόταση ύψους 18 εκατ. ευρώ για τον Παπέ Σισέ.

Το ότι ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει και έχει στήσει μία τόσο καλή ομάδα με παιδιά που προέρχονται από ομάδες κατώτερης κατηγορίας άλλης χώρας είναι μία τεράστια επιτυχία. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν έφτιαξαν ένα καλό σύνολο, αλλά αυτά τα παιδιά τα έκαναν αστέρες και αυτή τη στιγμή ασχολείται η μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη μαζί τους. Ο Ολυμπιακός δηλαδή δεν έβγαλε 15 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Καμαρά αλλά θα βάλει στο ταμείο του απ' αυτόν περισσότερα και από 15.