Βόλος - Λαμία 0-0: Όλα μηδέν στο Πανθεσσαλικό (highlights)

Χαμηλής ποιότητας θέαμα πρόσφεραν σε ματς-αγγαρεία στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος με τη Λαμία.

Βόλος - Λαμία 0-0:  Όλα μηδέν στο Πανθεσσαλικό (highlights)

Από τα ματς που απλά πρέπει να γίνουν για να συμπληρωθεί το πρόγραμμα των πλέι άουτ ήταν αυτό στο Πανθεσσαλικό στάδιο ανάμεσα στον Βόλο και στη Λαμία. Οι δύο ομάδες, που πορεύονται στα μισά της σχετικής κατάταξης, δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση για μπάλα υψηλής ποιότητας και αρκέστηκαν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Αποτέλεσμα που οριστικοποιεί και μαθηματικά την παραμονή της Λαμίας στην κατηγορία, ενώ ο Βόλος θεωρητικά και μόνο χρειάζεται ακόμα έναν πόντο στα τρία εναπομείναντα ματς της περιόδου. Ο Βόλος, που ήταν ο καλύτερος των δύο ομάδων, είχε τις ευκαιρίες του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε ένα έστω γκολ.

Δείτε με ΚΛΙΚ ΕΔΩ τα highlights του αγώνα Βόλος - Λαμία

Η Λαμία με τον Γιώργο Πετράκη για πρώτη φορά στον πάγκο της ήταν εντελώς ασύνδετη στο πρώτο 45λεπτο, κάπως βελτιώθηκε και ισορρόπησε το ματς στην επανάληψη, αλλά και ο πόντος που πήρε πολύς είναι βάσει της συνολικής εμφάνισής της.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΒΟΛΟΣ - ΛΑΜΙΑ 0-0

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: Μαξ / Βάντερσον, Νιασέ, Βιγιάλμπα, Αντέτζο, Μπεχαράνο

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηρόφωτος): Καραγκιόζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Φεράρι, Δημόπουλος (46' Μπαλογιάννης), Μαξ, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Κυζιρίδης (53' Ζοάο), Μουνίθ (80' Γέντρισεκ), Μάντζης (92' Μπάλλας).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Bάντερσον, Βύντρα, Σκόνδρας, Αντέτζο, Σάλιακας (85' Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Δημούτσος (45' λ. τρ. Νιασέ), Ρόμανιτς, Σασί (85' Καραμάνος).