Μαρτίνς για τα 100 ματς: «Ένα όμορφο ταξίδι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού και ο ίδιος με ανάρτησή του αναφέρθηκε σε αυτή τη σημαντική στιγμή για την καριέρα του με την ερυθρόλευκη φόρμα.

Μαρτίνς για τα 100 ματς: «Ένα όμορφο ταξίδι»

Το βράδυ της Κυριακής ήταν ιδιαίτερο για τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεν ήταν μόνο η νίκη επί της ΑΕΚ και το τέλος σε μία κακή παράδοση που είχε δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ. Από τη μία κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο, ενώ από την άλλη συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος προπονητής βέβαια μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ παρέμεινε προσγειωμένος και συγκρατημένος, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα. Ο 49χρονος κόουτς θέλει να πανηγυρίσει όταν θα το κατακτήσει και μαθηματικά χωρίς να λαμβάνει υπόψη του την αφαίρεση επτά βαθμών από τον ΠΑΟΚ.

Όπως και να 'χει όμως, για εκείνον ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά φτάνοντας τα 100 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις. Ο κόουτς των Πειραιωτών έγραψε μάλιστα στα social media: «100 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό! Ήταν ένα όμορφο ταξίδι μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας!».

Δείτε το tweet του Πέδρο Μαρτίνς: