Παναθηναϊκός: Παραμένουν Ανουάρ, Νάγκι μέχρι το τέλος των πλέι οφ

Οι Ανουάρ, Νάγκι θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό μέχρι και το τέλος των πλέι οφ, μετά τη συμφωνία που πέτυχε η ΠΑΕ για την παράταση του δανεισμού των δύο παικτών.

Παναθηναϊκός: Παραμένουν Ανουάρ, Νάγκι μέχρι το τέλος των πλέι οφ

Οι Ανουάρ, Νάγκι θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό μέχρι και το τέλος των πλέι οφ.

Η ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία για την παράταση του δανεισμού των δύο παικτών μέχρι και το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με την ισπανική Βαγιαδολίδ για την παράταση του δανεισμού του Ανουάρ. Έτσι, ο Μαροκινός μέσος θα παίξει και στα επόμενα ματς των πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, σε συμφωνία και με τη Λέγκια Βαρσοβίας για παραμονή του Νάγκι μέχρι το φινάλε των πλέι οφ ήρθε το «τριφύλλι».

Μάλιστα οι Πολωνοί ανακοίνωσαν επισήμως ότι ο Ούγγρος θα παραμείνει στην Ελλάδα έως το φινάλε της σεζόν 2019-20, αν και πρέπει να σημειώσουμε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και είναι άγνωστο εάν θα προλάβει κάποιο από τα επόμενα ματς των πλέι οφ.

Σε αντίθεση με τους Νάγκι, Ανουάρ, συμφωνία δεν υπήρξε με τον Ζαχίντ, ο οποίος επιθυμούσε να αποχωρήσει για να ξεκουραστεί προτού ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι από τους τρεις παίκτες έμειναν οι δύο, εκ των οποίων ο ένας αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού.