Μαρτίνς: «Υπέροχη η εικόνα αυτής της ομάδας - Να τελειώσουμε αήττητοι!»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα του Ολυμπιακού στα πλέι οφ, τόνισε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα τελειώσει (!), ενώ έκανε και ιδιαίτερη μνεία στον επανακάμψαντα Κώστα Φορτούνη. Διαβάστε τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ.

Μαρτίνς: «Υπέροχη η εικόνα αυτής της ομάδας - Να τελειώσουμε αήττητοι!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ:

«Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές! Εκκρεμούν κάποιες αποφάσεις, δεν είναι οριστικές, συνεπώς εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το υπέροχο πρόσωπο που δείχνει αυτή η ομάδα στα πλέι οφ και όλη τη χρονιά. Δεν θέλουμε μόνο το πρωτάθλημα, αλλά να τελειώσουμε και τη σεζόν αήττητοι.

Με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη δεν είχαμε κάνει καλό πρώτο ημίχρονο. Έχουμε δώσει τρία ντέρμπι μέσα σε μία εβδομάδα, οπότε είναι λογικό να έχουμε μία κόπωση. Ιδίως κόντρα στην ΑΕΚ που είναι πολύ καλός αντίπαλος και σε κάνει να κουραστείς, οπότε λογικά έπεσε κάπως η απόδοσή μας στο β'. Θα έλεγα ότι με την ΑΕΚ κάναμε το καλύτερό μας α' ημίχρονο και το χειρότερο β'.

Πραγματικά είναι συλλογική δουλειά μας, η επιτυχία δεν οφείλεται μόνο σε έναν. Είναι συνολικά μια πολύ καλή χρονιά, έχουμε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, κάναμε πολύ καλή δουλειά και είχαμε καλή παρουσία σε όλα τα επίπεδα, άρα δεν χρειάζεται να ξεχωρίσουμε κάποιον.

Η μόνη εξαίρεση είναι ο Κώστας (σ. Φορτούνης), ο οποίος έλειπε πολύ καιρό και έχει γυρίσει σε εξαιρετική κατάσταση. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Φορτούνης, ξέρουμε πολύ καλά τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο και ανυπομονούμε να τον δούμε να συνεχίσει να το κάνει».