Ο Ολυμπιακός κυρίαρχος της Big 4, γράφει ιστορία στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός με νίκη στο ΟΑΚΑ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος από τους τέσσερις μεγάλους στο παρελθόν.

Ο Ολυμπιακός κυρίαρχος της Big 4, γράφει ιστορία στο ΟΑΚΑ

Στον Ολυμπιακό περιμένουν απόψε στο ΟΑΚΑ να επισφραγίσουν μία εξαιρετική χρονιά. Με νίκη επί της ΑΕΚ εξασφαλίζουν και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή τους στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από τρία χρόνια.

Για την ομάδα του Πειραιά είναι ένα πολύ σημαντικό ματς με το οποίο θα βάλει οριστικό τέλος στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά δεν είναι και το μοναδικό. Ο Ολυμπιακός με νίκη στο ΟΑΚΑ θα έχει καταφέρει κάτι που δεν έχει κάνει ξανά κανένας άλλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέσα σε μία εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν νικήσει τις άλλες τρεις ομάδες του λεγόμενου Big 4. Την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός νίκησε για το πρωτάθλημα τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την περασμένη Τετάρτη υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τον νίκησε με σκορ 2-0, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Απόψε έχει την ευκαιρία να νικήσει και την ΑΕΚ και μέσα σε μία εβδομάδα να έχει επικρατήσει και των τριών μεγάλων αντιπάλων του εντός των συνόρων. Είναι και αυτό ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα του Πειραιά, που ήδη έχει πετύχει πολλά σε μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες.

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς έχουν ακόμα μία ευκαιρία να γράψουν ιστορία απόψε στο ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα με νίκη επί της ΑΕΚ θα έχουν ξεπεράσει ένα σημαντικό εμπόδιο και μία μεγάλη παγίδα στην προσπάθεια που κάνουν να κατακτήσουν αήττητοι το πρωτάθλημα.