Καραγεωργίου: «Κανείς δεν παίζει με την ιστορία της Ξάνθης»

Εκνευρισμένος ήταν ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Καραγεωργίου: «Κανείς δεν παίζει με την ιστορία της Ξάνθης»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου:

Πανιώνιος - Ξάνθη 2-1: Ακόμη πιο κοντά στο...θαύμα!

"Νομίζω ότι όλοι μαζί, εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και οργανώνουμε τα παιχνίδια, έχουμε συμβάλει στο να εμφανιστεί η ομάδα με αυτόν τον τρόπο. Ένα είναι το κανάλι που μεταδίδει το παιχνίδι. Oι ομάδες ψήφισαν να παίξουμε ανά τρεις ημέρες κρίσιμα και οριακά παιχνίδια.

Είμαστε πολύ τυχεροί που δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα σήμερα και θα έπρεπε κάποιοι να αναλάβουν την ευθύνη αυτού του γεγονότος. Ήταν ξεκάθαρο ότι το μυαλό δεν ήταν καθαρό, ούτε τα πόδια μπορούσαν να πάνε. Βάλαμε κάποια παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο, αλλά με το 2-0 ήταν ήδη πολύ δύσκολο. Φυσικά και μπορούμε να μείνουμε. Είμαστε 40-45 χρόνια στα γήπεδα, λέτε να μην μπορούμε;

Η Ξάνθη έχει ιστορία και δεν μπορεί να παίζει κανένας με αυτή την ιστορία, ας τα αφήσουν αυτά που λένε. Θα πρέπει να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Όλοι. Να παίξουν τα παιχνίδια όπως πρέπει και στο τέλος θα δούμε ποιος θα τα καταφέρει".