Ολυμπιακός: Γιατί έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με την ΑΕΚ ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τι γίνεται με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και πότε θα είναι έτοιμος.

Ολυμπιακός: Γιατί έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με την ΑΕΚ ο Βαλμπουενά

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε μεγάλη μάχη για να το προλάβει. Το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Γάλλος μπήκε στην αποστολή, αλλά δεν έπαιξε στον ημιτελικό με τους Θεσσαλονικείς. Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε αφήσει εκτός 20άδας.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova δήλωσε πως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος και έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση επισήμανε πως είναι καλά, αλλά όχι σε τέλεια κατάσταση.

Ο πολύτιμος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να αποκλείσει τον ποδοσφαιριστή του από τον αγώνα του ΟΑΚΑ και τι συμβαίνει με τον Γάλλο;

Πράγματι ο Βαλμπουενά είναι πολύ καλύτερα όσον αφορά στη σύσπαση που τον ταλαιπώρησε λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αν το ματς της Κυριακής ήταν ζωής ή θανάτου τότε ο παίκτης θα έπαιζε.

Τώρα το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν θέλει να ρισκάρει να αγωνιστεί ο Ματιέ στο ΟΑΚΑ κατά της ΑΕΚ. Πρώτα απ' όλα είναι ένα γήπεδο που ο αγωνιστικός του χώρος δεν είναι και στα καλύτερα του και στον Ρέντη δεν θέλουν να ρισκάρουν με τον Βαλμπουενά. Επίσης είναι ένα ματς που περιμένουν πως θα πάει στη δύναμη και θα είναι αρκετά σκληρό. Προτιμούν να προφυλάξουν τον ποδοσφαιριστή μη τυχόν και υποτροπιάσει και τον χάσουν από τη συνέχεια. Και αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό είναι ο παίκτης να πάρει ανάσες και στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΟΦΗ.