Δεν αλλάζει γιατί θέλει το αήττητο ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να κάνει πειράματα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ούτε να πειράξει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, διότι είναι βασικός του στόχος το αήττητο πρωτάθλημα.

Δεν αλλάζει γιατί θέλει το αήττητο ο Ολυμπιακός

Οι επιδόσεις του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας είναι εντυπωσιακές, αφού ήδη μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά παράλληλα τη χωρίζει μία νίκη από την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για μεταγραφολογία και ΑΕΚ (vid)

Την Κυριακή οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και γνωρίζουν πως με νίκη στο Μαρούσι θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου. Για τους Πειραιώτες είναι ένα ματς για το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αδιαφορούν και ούτε το αντιμετωπίζουν με χαλαρότητα.

Ο Βαλμπουενά για τον τραυματισμό του (vid)

Εκτός από το ότι τελειώνουν με τον τίτλο (εκτός αν αλλάξει κάτι με την τιμωρία του ΠΑΟΚ) θέλουν να διατηρήσουν και το αήττητο. Ο Πέδρο Μαρτίνς το παραδέχτηκε πως είναι στόχος να κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα και ένα από τα επίφοβα ματς είναι αυτό με την ΑΕΚ.

Για την ομάδα του Πειραιά αυτό είναι το τρίτο σερί δύσκολο παιχνίδι, αφού έχουν προηγηθεί αυτά με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Δύσκολα θα δούμε τον Ματιέ Βαλμπουενά στο αρχικό σχήμα, αφού δεν σκοπεύει να ρισκάρει το τεχνικό επιτελείο. Ο Γάλλος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά υπάρχει η δυνατότητα αυτή τη στιγμή να μην παίξει. Από 'κει και πέρα στο αρχικό σχήμα διεκδικεί θέση ο Φορτούνης, ο οποίος αναμένεται και να είναι βασικός.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν φαίνεται πως θα υπάρξει αλλαγή αν και σαφή εικόνα θα έχουμε το Σάββατο μετά την τελευταία προπόνηση. Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας δύσκολα θα αλλάξουν. Στα χαφ Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά είναι τα φαβορί εκτός αν μείνει κάποιος έξω για να αλλάξει το σύστημα σε 4-2-3-1. Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Αραμπί είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο για τις θέσεις της επίθεσης.