Ο Πέδρο Μαρτίνς για μεταγραφολογία και ΑΕΚ (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για τη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον τελικό με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Πέδρο Μαρτίνς για μεταγραφολογία και ΑΕΚ (vid)

Συνέντευξη στη Nova παραχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των Πειραιωτών μίλησε για τη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί για ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ τόνισε πως ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της Κυριακής με την ΑΕΚ.

«Το παιχνίδι του τελικού θα είναι εντελώς διαφορετικό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Είναι μια ομάδα με νέο προπονητή, που δείχνει ποιότητα και αποφασιστικότητα. Η ΑΕΚ είναι καλά οργανωμένη, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, είναι ψύχραιμη και κυνική στο παιχνίδι της. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Για εμάς είναι τρεις βαθμοί και θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να κατακτήσουμε τον τίτλο», είπε αρχικά ο Μαρτίνς.

Στη συνέχεια μίλησε για τη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από παίκτες του Ολυμπιακού:

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, έχουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα συμβεί σε έναν-δύο μήνες από τώρα. Η δική μου δουλειά περιορίζεται στο να έχω την ομάδα μου σε πολύ καλή κατάσταση, να την προπονώ και να παίρνω τα αποτελέσματα. Οι παίκτες μας τα πηγαίνουν πολύ καλά και εξελίσσονται συνεχώς. Έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Ποτέ δεν θα κόψω τα πόδια σε κάποιον παίκτη μου. Αν πουληθεί κάποιος, θα είναι γιατί το αξίζει και έχει δουλέψει πολύ. Αν κάποιος καταφέρει να πάει σε μεγαλύτερο σύλλογο, αυτό θα μας κάνει πολύ χαρούμενους».

Δείτε το βίντεο ολόκληρης της συνέντευξης και όλα όσα λέει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Βαλμπουενά, τον Φορτούνη, τον Αβραάμ και τον Τοροσίδη.