Τα... φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Από πότε θα αρχίσει ο Πέδρο Μαρτίνς να μοιράζει τον χρόνο, ώστε να δώσει - μέσω των επίσημων αγώνων - τα... φιλικά προετοιμασίας ενόψει τελικού Κυπέλλου και Γουλβς.

Τα... φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ έφυγε, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου και για το πρωτάθλημα ο μοναδικός στόχος που παραμένει, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου αήττητος. Ο Ολυμπιακός, εφόσον παραμείνει η ποινή των -7 βαθμών του ΠΑΟΚ στο CAS, με διπλό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (28/6, 21.30) απέναντι στην ΑΕΚ θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Ρεαλιστικά ο στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και κυρίως ο επαναληπτικός με την Γουλβς. Μέχρι τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός θα δώσει κάποια... φιλικά προετοιμασίας.

Όχι ακριβώς «φιλικά» με όλη τη σημασία της λέξεως, αλλά τα εναπομείναντα ματς των play off θα έχουν και έναν χαρακτήρα προετοιμασίας. Κάπως έτσι θα τα αντιμετωπίσει έως έναν βαθμό ο Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στα πλέι οφ, αλλά και για να αρχίσει να «δένει» με πολλά παιχνίδια το δίδυμο Σισέ – Μπα στο κέντρο της άμυνας, μιας και ο Σεμέδο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με την Γουλβς.

Δεν προβλέπεται να κάνει αλλαγές από το ματς με την ΑΕΚ (πλην του Φορτούνη), αλλά ίσως με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (1/7) θα γίνουν οι πρώτες... μοιρασιές του χρόνου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν έχει και κανένα νόημα στη μετα-καραντίνα εποχή και με εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα, να παίζουν οι ίδιοι ανά τρεις μέρες...