Νέο σενάριο για Σπόρτινγκ και Σεμέδο

Από την Πορτογαλία προέκυψε και νέο σενάριο που θέλει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ασχολείται ξανά πολύ σοβαρά με τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Νέο σενάριο για Σπόρτινγκ και Σεμέδο

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που το όνομα του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια τους τελευταίους μήνες είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και η καριέρα του πήρε ξανά τα πάνω της.

Στον Πειραιά είχε σημαντικό ρόλο στις φετινές επιτυχίες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Η φημολογία προέρχεται κατά κύριο λόγο από την Πορτογαλία, αφού αρκετές ομάδες της πατρίδας του τον έχουν βάλει στο… μάτι.

Μία από αυτές είναι και η Σπόρτινγκ, η οποία είχε τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, αλλά τον πούλησε. Τώρα τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την παρουσία του στον Ολυμπιακό έχει δείξει πως παραμένει ένας πολύ σημαντικός και ποιοτικός στόπερ.

Τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε ξανά φημολογία πως η Σπόρτινγκ ασχολείται σοβαρά με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Μάλιστα υπάρχει και ένα tweet σύμφωνα με το οποίο η Σπόρτινγκ σκοπεύει να δώσει στον Ολυμπιακό 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να πάρει πίσω τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό και να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία.

Πρόκειται, πάντως για ένα ακραίο σενάριο, αφού και η Σπόρτινγκ δεν φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να κάνει μία τέτοια πρόταση. Πάντως για την πρώην ομάδα του Σεμέδο δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει το σενάριο να κινηθεί για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού. Το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής μόνο στα σενάρια έχουμε μείνει, διότι επίσημη πρόταση δεν υπάρχει.