Ξάνθη: Πρόστιμο 10.000 ευρώ και απαγόρευση ενός μήνα στον μασέρ

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο ανακοίνωσε την απόφαση του έπειτα από την απολογία της ΠΑΕ Ξάνθης για το ματς τη 3ης αγωνιστικής των playout της Super League 1 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ξάνθη: Πρόστιμο 10.000 ευρώ και απαγόρευση ενός μήνα στον μασέρ

Απολογήθηκε η ΠΑΕ Ξάνθη για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής των playout της Super League 1 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ξάνθη: Κλήθηκε σε απολογία

Έπειτα από την απολογία των Θρακιωτών το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο γνωστοποίησε την απόφαση του. Συγκεκριμένα επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ στην ομάδα, ενώ απαγόρευσε την είσοδο του Γ. Δουλγεράκη στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Α/ ΠΑΕ Ξάνθη, Γ. Δουλγεράκης (Μασέρ): "Βάσει των αναφερομένων στο από 21/06/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 21/06/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα": Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Γ. ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ για τη πράξη,για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.