Το γκολ… playstation του Ολυμπιακού και η προετοιμασία (vid)

Το δεύτερο γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού κάνει το γύρο της Ευρώπης. Από πότε δουλεύει αυτή τη φάση ο Πέδρο Μαρτίνς με τους παίκτες του.

Το γκολ… playstation του Ολυμπιακού και η προετοιμασία (vid)

Ο τρόπος με τον οποίο σημειώνει ο Ολυμπιακός το δεύτερο γκολ έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης. Οι Πειραιώτες άλλαξαν 22 πάσες σε 66 δευτερόλεπτα με τη μπάλα να περνάει από τα πόδια και των έντεκα ποδοσφαιριστών. Ακόμη και στην Πορτογαλία έγινε θέμα η συγκεκριμένη φάση. Και είναι αλήθεια ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αυτό που έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Το απίθανο γκολ του Ολυμπιακού με 22 πάσες σε 66 δευτερόλεπτα! (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του δέχονται τα εύσημα για τη συγκεκριμένη φάση και για τον τρόπο με τον οποίοι λειτούργησαν οι παίκτες τους. Αυτή η φάση, όμως έχει πίσω της αρκετές ώρες δουλειάς. Μία δουλειά που δεν έγινε χθες ή προχθές, αλλά έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό τώρα.

Έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τις προετοιμασίες του Ολυμπιακού τη συγκεκριμένη τη φάση την έχουμε δει να τη δουλεύει ο Πέδρο Μαρτίνς αρκετές φορές. Την έχει κάνει σε μορφή άσκησης πολλές φορές σε προετοιμασία και μάλιστα οι παίκτες του έχουν ξεκινήσει να την κάνουν χωρίς να έχουν αντίπαλο.

Οι λίγοι που πίστεψαν τον Πέδρο Μαρτίνς τότε καταλάβαιναν πως κάτι καλό δουλεύει ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος ήθελε όλοι οι παίκτες του να έχουν ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και βλέπουμε ότι ακόμη και ο Σα βγάζει μία πάσα που βοηθάει στην κυκλοφορία. Δεν είναι κάτι που έχει βγει τυχαία, αλλά κάτι που ξέρουν όλοι τι πρέπει να κάνουν και που πρέπει να πάει η μπάλα. Έχοντας παρακολουθήσει την προετοιμασία του Πέδρο Μαρτίνς αυτή η φάση που βγήκε δεν μας προκάλεσε και μεγάλη έκπληξη.

Για να φτάσει στο σημείο μία ομάδα να παίζει λες και είναι playstation θέλει αρκετή δουλειά και γι' αυτό το αναφέρουμε για να καταλάβετε πόσο καιρό δουλεύουν αυτή τη φάση. Επιπλέον το ότι βγαίνει στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές αποδεικνύει ότι οι παίκτες εμπιστεύονται απόλυτα τον προπονητή τους.