Το απίθανο γκολ του Ολυμπιακού με 22 πάσες σε 66 δευτερόλεπτα! (vid)

Δείτε πώς η μπάλα έφτασε στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί για να σκοράρει. Το απίστευτο που έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τις 22 πάσες.

Το απίθανο γκολ του Ολυμπιακού με 22 πάσες σε 66 δευτερόλεπτα! (vid)

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όταν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι ήταν απλώς ένα εύκολο ματς. Η εικόνα των Πειραιωτών το έκανε να φαίνεται εύκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να έχει προβλήματα, αλλά από την άλλη δεν είχε χάσει ούτε από την ΑΕΚ ούτε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και συνεχίζει από εκεί που είχε σταματήσει προτού ξεσπάσει η πανδημία. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βγάζει αυτοματισμούς στο γήπεδο, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και υπάρχουν στιγμές που χάνεται η μπάλα.

Μία τέτοια στιγμή είναι το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Ολυμπιακός στο 21' με τον Ελ Αραμπί. Αυτό που έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά είναι εντυπωσιακό!

Σε 66 δευτερόλεπτα οι Πειραιώτες άλλαξαν 22 πάσες και η μπάλα πέρασε από τα πόδια και των έντεκα παικτών του Ολυμπιακού! Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Πέδρο Μαρτίνς για να καταλάβετε τι έχει συμβεί στο δεύτερο γκολ του Ελ Αραμπί: