Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Αϊτόρ

Πάτησε Ελλάδα ο Ισπανός ακραίος επιθετικός Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζει στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Αϊτόρ

Πάτησε Ελλάδα ο Ισπανός ακραίος επιθετικός Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζει στον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τβέντε, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και ήρθε στην χώρα μας για να υπογράψει.

Βέβαια βάσει πρωτοκόλλου, ο Ισπανός εξτρέμ μπήκε σε καραντίνα αφού λόγω της πανδημίας θα πρέπει να ισχύσει ειδικό πρωτόκολλο.

Ο Αϊτόρ θα περιμένει το αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό και εν συνεχεία, από τη στιγμή βέβαια που το τεστ είναι αρνητικό, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με την «πράσινη» ΠΑΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επίσημο: Ο Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει την κατ’ αρχήν συμφωνία της με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Αϊτόρ γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1996 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, μετακινήθηκε ως έφηβος στην Εσπανιόλ και επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα για να κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών το 2015.

Πρόλαβε να φορέσει και τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε αγώνα Κυπέλλου στις 2/12/2015 με αντίπαλο τη Βιγιανοβένσε.

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με τον Αϊτόρ (vid)

Τον Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στη Βιγιαρεάλ και έπαιξε κυρίως στη δεύτερη ομάδα. Το 2017 μετακόμισε στη Σεβίλλη, παίζοντας πάλι στη δεύτερη ομάδα.

Τελικά στα 22 του επέλεξε να φύγει από την Ισπανία, αποδεχόμενος την πρόταση της ολλανδικής Τβέντε.

Την πρώτη σεζόν ήταν ο καλύτερος παίκτης της (σκόραρε 13 φορές), οδηγώντας την στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν και πάλι βασικός, σκοράροντας 7 φορές σε 21 συμμετοχές.