Κίνηση τακτικής από Γαλατασαράι για Ομάρ

Οι Τούρκοι έγραψαν ότι η Γαλατασαράι έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Ελαμπντελαουί, αλλά αρκετοί στη γειτονική χώρα επιμένουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Κίνηση τακτικής από Γαλατασαράι για Ομάρ

Μπαράζ δημοσιευμάτων είχαμε την Κυριακή (21/6) στην Τουρκία με πρωταγωνιστή τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και το γεγονός ότι η Γαλατασαράι τον έβαλε στο «ψυγείο», καθώς θεωρεί υπερβολικές τις απαιτήσεις του. Οι γείτονες έγραφαν ότι ο Νορβηγός ζήτησε από την Γαλατά συμβόλαιο με ετήσιο εισόδημα 1,5 εκ. ευρώ και για αυτό το λόγο η Γαλατά κοιτάζει να κρατήσει τον Μαριάνο.

Τα πράγματα όμως είναι ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφουν οι Τούρκοι είναι μία διαρροή από πλευράς Γαλατά για να πιέσουν τον Ελαμπντελαουί να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που του έχει γίνει; Αρκετοί στην Κωνσταντινούπολη υποστηρίζουν ότι η «τσιμπόμ μπομ» δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθειά της για την απόκτηση του Ομάρ.

Απλώς, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις, έτσι και τώρα, η Γαλατά φέρεται να κάνει το δικό της παιχνίδι τακτικής. Κι όλα αυτά, για να λειτουργήσει ως «μοχλός» πίεσης για τον Νορβηγό.