Βόκολος: «Τα λόγια περισσεύουν για τους ποδοσφαιριστές μου»

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου μετά το σπουδαίο διπλό στη Λαμία, ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του Τσιλούλη. 

Βόκολος: «Τα λόγια περισσεύουν για τους ποδοσφαιριστές μου»

Ο Πανιώνιος μπήκε γερά στο κόλπο της παραμονής στην Super League 1 ύστερα από το διπλό στην έδρα της Λαμίας και ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών Λεωνίδας Βόκολος έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Τσιλούλη που πέτυχε το «χρυσό» γκολ.

Λαμία - Πανιώνιος 0-1: Με Τσιλούλη πλησίασε την Ξάνθη!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ:

«Σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια περισσεύουν όταν έχεις απέναντι σου ποδοσφαιριστές σαν αυτούς οι οποίοι το πρώτο στοιχείο που έχουνε είναι η κατάθεση ψυχής. Συγχαρητήρια σε αυτούς τους παίκτες που πιστέψανε στον εαυτό τους. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για τις συνθήκες και τη συνέχεια: «Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές, έχουμε άλλους 4 τελικούς. Από αύριο πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να χαρούμε αυτή τη μεγάλη νίκη, να κατεβάσουμε το κεφάλι και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ξάνθη».

Για τον Τσιλούλη κι αν θα προλάβει την Ξάνθη: «Ο Τσιλούλης είχε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και θα ξέρουμε αύριο. Θα προετοιμαστούμε είτε με τον Τσιλούλη, είτε χωρίς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι κι όλοι να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό».

Λαμία - Πανιώνιος: Γκολ ο Τσιλούλης και έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους «κυανέρυθρους» (vids)