Λαμία - Πανιώνιος 0-1: Με Τσιλούλη πλησίασε την Ξάνθη! (highlights)

Ο Πανιώνιος κέρδισε εκτός έδρας τη Λαμία με 1-0, με σκόρερ τον Σωτήρη Τσιλούλη (27') και περιμένει το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, την Ξάνθη στον...τελικό των... τελικών για την παραμονή του στην κατηγορία. 

Λαμία - Πανιώνιος 0-1: Με Τσιλούλη πλησίασε την Ξάνθη!  (highlights)

Ο Πανιώνιος ήταν απειλητικός στις κόντρες στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι στη Λαμία που αδυνατούσε να φτιάξει μια φάση της προκοπής. Ο "Ιστορικός" είχε στο 8' (Τσιλούλης) και στο 18' (Μαξίμοβιτς) καλές στιγμές για να σκοράρει και τελικά στο 27' οι δυο παίκτες συνδυάστηκαν, μετά το λάθος του Αντέτζο στη μεσαία γραμμή και ο πρώτος - όπως είχε κάνει και στην πρεμιέρα των πλέι άουτ με αντίπαλο τον Βόλο στη Νέα Σμύρνη - σκόραρε, δίνοντας... φτερά στους συμπαίκτες του.

Ο Βόκολος που δεν είχε τους Αραμπούλι, Εμμανουηλίδη (τραυματίες) έχασε στο 39' λόγω τραυματισμού και τον Τσιλούλη αλλά κατάφερε να ανακατέψει την τράπουλα, να κλείσει τους διαδρόμους και να οδηγήσει την ομάδα του σε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στη Λαμία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αήττητοι τις δυο πρώτες αγωνιστικές στα πλέι άουτ αλλά σήμερα δεν ήταν καλοί επιθετικά και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο όπου είχαν το σουτ του Μπεχαράνο που έβγαλε σε κόρνερ ο Κότνικ.

Έτσι η Λαμία που τη φετινή αγωνιστική περίοδο, είχε χάσει στην έδρα της μόνο από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, υποχρεώθηκε σε ήττα από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Σκόρερ: 27’ Μαξίμοβιτς

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κόκκινη: Βασιλόγιαννης (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Λυμπεράκης, Βάντερσον, Μπιανκόνι, Κόρμπος, Μιλόγεβιτς, Κότνικ

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Σκόνδρας (66' Σάλιακας), Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάσε (43’ Σασί), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς (66' Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπιανκόνι (82' λ. τρ. Μπουλούλης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς (64' Γρίβας), Λυμπεράκης, Οικονομίδης (82' Μιλόγεβιτς), Τσιλούλης (39’ λ. τρ. Παπαγεωργίου)

Σε video τα highlights της αναμέτρησης