Λάρισα-Βόλος 3-1: Ματσάρα με 4 γκολ και 3 αποβολές! (highlights)

Εκπληκτικό παιχνίδι στη Λάρισα, με την ΑΕΛ να επικρατεί 3-1 του Βόλου. Ο Τόρζε δύο γκολ, απάντησε στο προβάδισμα του Βόλου με τον Τσοκάνη. Χαμένο πέναλτι και 3 αποβολές! Ο Μπούστος έκλεισε το σκορ.

Λάρισα-Βόλος 3-1: Ματσάρα με 4 γκολ και 3 αποβολές! (highlights)

Τρομερό παιχνίδι στην Λάρισα με την ΑΕΛ να επικρατεί με 3-1 του Βόλου παρότι έχανε 1-0 και είχε μείνει με παίκτη λιγότερο. Τελικά έβαλε τρία τέρματα, αλλά και είχε παίκτη παραπάνω, καθώς ο Κουτσιαύτης απέβαλλε δύο παίκτες των φιλοξενούμενων. Διαφήμιση του ποδοσφαίρου η αναμέτρηση που τα είχε όλα! Η ΑΕΛ πήρε το πρώτο τρίποντο στα πλέι άουτ, δείχνοντας χαρακτήρα παρότι ο Βόλος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος.

ΑΕΛ - Βόλος: Άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι με τον Τσοκάνη (vid)

Ο Βόλος έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα και κυριάρχησε στο πρώτο 15λεπτο, με πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι του. Ο Κρίστινσον απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μάντζης στο 10΄(μαρκάρισμα του Μάρκοβιτς στον Φεράρι), αλλά στο 15΄οι παίκτες του Βόλου έκρυψαν την μπάλα και ο Τσοκάνης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Γκουαροτσένα.

Ο ρυθμός δεν ήταν ίδιος στη συνέχεια, η Λάρισα είχε κάποιες ευκαιρίες να απειλήσει κυρίως με τον Γκαζάλ, ο οποίος όμως αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 44΄. Σε σημείο που δόθηκε η εντύπωση ότι όλα είχαν τελειώσει υπέρ του Βόλου με προβάδισμα στο σκορ και παίκτη παραπάνω.

Όλα άλλαξαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Οικονόμου πήρε δύο κίτρινες σε δύο λεπτά από τον Κουτσιαύτη. Η δεύτερη, μάλιστα, ήταν για χέρι στην περιοχή και με το πέναλτι ο Τόρζε ισοφάρισε. Όλα ήρθαν στα ίσα. 1-1 και με 10 παίκτες οι δύο ομάδες.

Η ΑΕΛ μπήκε δυναμικά στην επανάληψη και πίεσε με τελικές του Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά την πρώτη μεγάλη ευκαιρία είχε ο Βόλος στο 50' με τον Μάντζη. Στο 52΄ο Μελίσσας έκανε θαυμάσια απόκρουση στο σουτ του Σεσέροβιτς. Κι ενώ το ματς έμοιαζε ισορροπημένο, ο Λύρατζης πήρε μέσα σε λίγα λεπτά δύο κίτρινες και ο Βόλος έμεινε με 9 παίκτες και σε σαφώς πιο δύσκολη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν περισσότερο στο μισό γήπεδο, με την Λάρισα να μη βρίσκει εύκολα διαδρόμους για σημαντικές ευκαιρίες. Αλλά στο 83' ο Τόρζε βρήκε τον τρόπο με ελιγμούς στην περιοχή απέναντι στον Φεράρι να φτάσει κοντά στον Μελίσσα και να εκτελεί με το δεξί για το 2-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπούστος με ωραίο πλασέ μετά από ασίστ του Ασούμπρε.

ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS της αναμέτρησης

Μικρογραφία

Λάρισα-Βόλος 3-1

Γήπεδο: AELFC Arena

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Σκόρερ: 15΄Τσοκάνης 0-1, 45+5' Τόρζε (πέναλτι) 1-1, 83΄Τόρζε 2-1, 90+3' Μπούστος 3-1

Κόκκινη: 44΄Γκαζάλ (δεύτερη κίτρινη), 45+5' Οικονόμου (δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινες: 36΄Γκαζάλ, 77' Μπούστος - 38΄Φεράρι, 45+3΄ Οικονόμου, 60 Λύρατζης, 78' Μουνίθ, 90΄Δημόπουλος

Συνθέσεις:

Λάρισα: Κρίστινσον, Μπέρτος, Γκαζάλ, Μιχαήλ, Μάρκοβιτς (53' Ζίζιτς), Μούζεκ (76' Φιλίπ), Μιλοσάβλιεβιτς (63' Ηλιάδης), Τόρζε, Σεσέροβιτς (76΄Μπούστος), Βινίσιους, Παπάζογλου (63' Ασούμπρε)

Βόλος: Μελίσσας, Διαμαντής, Οικονόμου, Λύρατζης, Φεράρι, Τσαούσης (46΄Δημόπουλος), Τσοκάνης (54΄Μπαλογιάννης), Μαξ Αουγκούστο, Ζοάο (87΄Κυζιρίδης), Γκουαροτσένα (87' Τόρες), Μάντζης (54' Μουνίθ).