Μαρτίνς: Δεν αφήσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε τους λόγους που ο Ολυμπιακός έφτασε στην άνετη επικράτηση επί του Παναθηναϊκού.

Μαρτίνς: Δεν αφήσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος με το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, ασχέτως αν περίμενε στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του να ήταν πιο ομαδικοί στις συνεργασίες τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη «Nova»:

«Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Ήρθε ένα πανέμορφο γκολ πολύ γρήγορα. Ο Διούδης ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Δεν μας πίεσε ο αντίπαλος στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο είχαμε λιγότερη ένταση και επιθυμία να δημιουργήσουμε κινδύνους στον Παναθηναϊκό. Εκεί φάνηκαν και λίγο οι σκέψεις των παικτών να παίξουν πιο ατομικά και να χαλάσουν κάποιες συνεργασίες. Στο πρώτο μέρος πάντως, κάναμε το παιχνίδι μας και το θετικό αποτέλεσμα ήρθε πολύ γρήγορα για εμάς».

«Είμαστε πολύ αποτελεσματικοί, μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια μας και έρχονται νωρίς τα γκολ, αλλά προσπαθούμε και στα τελευταία λεπτά να σκοράρουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπαίνουμε δυνατά και δείχνουμε διάθεση να είμαστε κυρίαρχοι απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Η χρονιά μας χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι είμαστε κυρίαρχοι στα παιχνίδια μας, συνεχίζουμε έως το τέλος να κυριαρχούμε και δίχως να κινδυνεύουμε αρκετά».

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους Λοβέρα και Φορτούνη. Ο Μάξι έκανε καλό πρώτο ημίχρονο και έπεσε λόγω κούρασης στο δεύτερο μέρος. Ο Κώστας είναι πολύ κοντά στον εαυτό του».

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικό, γιατί προηγείται από το πρώτο ματς. Ο παράγοντας «έδρα» παίζει ρόλο. Μπορεί το σκορ να μην είναι τόσο κακό γιατί σκοράραμε δύο φορές, αλλά σίγουρα έχουμε χάσει και τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς των πλέι οφ».