Έχει αντιπάλους ο Ολυμπιακός για Λέμα

Ο 28χρονος Αργεντινός στόπερ που μένει ελεύθερος από την Μπελγκράνο αρέσει και στις δύο ομάδες της Ανδαλουσίας, γεγονός που περιπλέκει τα πράγματα για τους «ερυθρόλευκους».

Έχει αντιπάλους ο Ολυμπιακός για Λέμα

Ο Κρίστιαν Λέμα εμφανίστηκε ξαφνικά στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ λόγω μίας αναφοράς που έγινε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής.

Η πλευρά του Αργεντινού στόπερ της Μπελγκράνο (μένει ελεύθερος σε έναν μήνα) επικαλείται ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Πράγματι, οι Πειραιώτες έχουν ασχοληθεί με τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

Απλώς επειδή πρόκειται για έναν στόπερ με ποιότητα και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, είναι λογικό να υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες».

Χθες είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που ήθελαν ομάδες από το Μεξικό και την Σαουδική Αραβία να τον έχουν πλησιάσει. Σήμερα εμφανίστηκαν και δύο ισπανικές ομάδες.

Η μία είναι η Μπέτις και η άλλη η Σεβίλλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, ο Λέμα όντως απασχολεί τα δύο κλαμπς της Ανδαλουσίας.

Και όπως αντιλαμβάνεστε, σε περίπτωση που κάνουν πρόταση τότε τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά για τον Ολυμπιακό.

Στο παρελθόν σε συνέντευξή του ο 28χρονος αμυντικός είχε τονίσει ότι θα ήθελε μία μέρα να αγωνιστεί στην Primera Division.